Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614

Budapesti szállodák, hotelek turisztikai hírei


Hévízi gyógy és wellness hotelek listája

Hévíz városát ezt a magyarországi gyógy és fürdővárost már több külföldi turista látogatja mint a Magyar vendég. A hévízi gyógyszállodák igen kedvező akciós félpanziós csomagokkal kedveskednek a betérő vendégeknek. Több hotel rendelkezik saját gyógyvízes medencével, de ezekből a szállodákból is sokan átjárnak a hévízi tófürdőbe.

Termálvíz és wellness Zalakaroson

Zalakarost talán nem kell annyira reklámozni, hiszen mindenki ismeri a gyógyitó gyógyvízét és a spa termál szolgáltatásait. A zalakarosi szállodák közül azok a legkedveltebbek amelyik egybe van építve, vagy zárt folyosón át lehet menni a gyógy és élményfürdőbe. A legújabb zalakarosi Hotel a Park Inn Zalakaros amely akciós félpanziós csomagajánlataival kecsegtet több napos foglalással igazán megfizethető áron. Nézzen körbe a zalakarosi hotelek akciós ajánlatai között. Itt képpel árral és vendég véleményekkel kompletten át tudja nézni mi a legmegfelelőbb Önnek.

Gyógyszállodák termál hotelek Magyarországon

Lenyügöző gyógyszálloda nyílt Nyiradony-Tamásipuszta határában. Az óriási pakkal és tavakkal pazar szép Borostyán Med Hotel épült, amelynek saját gyógyvízes medencéi és külső belső wellness medencéi vannak, páratlan környezetben. A hotel 4* szuperior mely minden igényt kielégítő gyógy és termál szálloda Nyíradonyban. A másik jelentős gyógy és termál szálloda Harkány centrumában a Psoriasis Centrum Kórház. A Magyarország Dél-Dunántúli részén elhelyezkedő Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház több évtizedes tapasztalatait és a harkányi gyógyvíz ismert jótékony hatásait felhasználva teljes körű rehabilitációs nőgyógyászati fizio-balneoterápiás kezeléseket biztosít az ideérkező betegek számára. A Harkányi Gyógyfürdőkórházban a gyógyuláson túl felüdülésre vágyók igénybe vehetnek olyan kiegészítő szolgáltatásokat, mint a wellness medence, szolárium, szauna és különféle masszázsok.

Wellness hétvége Gyömrőn

A gyömrői strand közvelten szomszédságában található a Bagoly Fogadó Gyömrő Budapesttől csupán pár kilométerre. A hotel wellness részlege egész évben várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket. A Bagoly Fogadó Gyömrő kiváló helyszín céges és családi rendezvények, esküvők lebonyolítására és wellness részlegének köszönhetően tökéletes kikapcsolódást nyújt.

Noszvaji Wellness és Kastélyhotel

A négycsillagos Oxigén Hotel Noszvajon található Egertől csupán 20 km-re. Az Oxigén Zen Spa Hotel egy 4,5 hektáros, fenyőfákkal körülvett parkos területen helyezkedik el. A szálloda wellness részlege keleties környezetetben várja a pihenni vágyókat. A szálloda méltán híres a baba és családbarát szolgáltatásairól.

Wellness utalvány ajándékba

A szállodák, hotelek egyre több akciós ajándékutalvány wellnessutalvány létrehozásával csábítják vendégeiket. A wellnessutalványok kiváló ajéndékok lehetnek a párunknak, a barátainknak, családtagjainknak de akár a főnökünknek is. Az ajándékutalványok előnye, hogy akciós áron kaphatók és előre egyeztetett időponban sokáig felhasználhatók.
Vásároljon Ön is ajándékutalványt a magyarországi wellness szállodákba.

Szállások Gyulán a történelmi fürdővárosban

Gyula a történelmi fürdőváros Magyarország egyik legközkedveltebb üdülőhelye, hiszen rengeteg látványosággal rendelkezik mint a Gyulai várfürdő, a Százéves Cukrászda, a Gyulai vár és még sok más érdekesség. A Gyulai szállodák és hotelek mind az idelátogató vendégek kényelmét szolgálják és akciós csomagajánlataikkal számos múzeumba és fürdőbe adnak belépőket, így akár 3 nap alatt is megismerkedhetünk Gyula legfőbb attrakcióival. Azért válasszunk ki  egy 4* kitünő wellness hotelt a Wellness Hotel Gyula szállodát amely akciós félpanziós csomagokkal kedveskedik vendégeinek.

Mórahalmi Spa Thermal Hotel

Az Elixír Wellness Hotel Mórahalom legújabb három csillagos Superior szállodája a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő szomszédságában ahová akciós csomagajánlatain belül szabad átjárász biztosít. Az Elixír Hotel saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelyiségekkel, terápiás medencével, szaunával és relax szobával rendelkezik így teljessé téve a pihenést és gyógyulást. A mórahalmi gyógyhotelek közül a 4* Colosseum Hotel szintén a gyógyfürdőt használja de nagy belső wellness medencékkel és óriási wellness részleggel rendelkezik. A legkedveltebb mórahalmi szálloda akciós csomagot ad felpanzióval mind nyugdíjas vendégeknek mind wellness hétvégére vágyó túristáknak.

Gyógy Termál Hotel Mórahalmon

A Colosseum Hotel Mórahalom egy luxus 4 csillagos, elegáns szálloda Mórahalmon a Szent Erzsébet Gyógyfürdővel egybeépítve. A Colosseum Hotel Mórahalmon saját wellness részleggel is rendelkezik de közvetlen átjárást biztosít a gyógyfürdőbe amelyben 21 medence és 11 szauna található. A szálloda kiváló wellness szolgáltatásokkal és akciós csomagajánlataival várja az idelátogatókat.

Gyógyszálloda és wellness hotel Nyíradonyban

Nyíradony-Tamásipusztán található egy mesebeli kastélyhotel a Borostyán Medhotel Nyíradony. A szálloda különleges hangulatát a hatalmas ősfákkal rendelkező park és a saját tó valamint egy saját sziget teszi teljessé. A szálloda ízlésesen berendezett tágas, világos és nagy terekkel várja vendégeit. A családosok nagy örömére a szállodában különleges tematikus gyerekszobák is megtalálhatók. A Borostyán Hotel hatalmas épülete és parkja kiválóan alkalmas esküvők és más rendezvények lebonyolítására. Mindenképp érdemes ellátogatni ebbe a különleges hotelbe hiszen a szálloda teljes ellátásos csomagokkal várja vendégeit.

Gyógyhotel a Tisza-tónál Poroszlón

Az Akciós Fűzfa Hotel Pihenőpark Poroszlón kihagyhatatlan élménnyekkel várja vendégeit a Tisza-tó partrján. A pihenőparkban választhatjuk az apartmanos elhelyezést vagy a szállodai szobákat is egyaránt. A pihenőparkban több kültéri termálvizes medence is megtalálható, de beltéri wellness részleggel és uszodával rendelkezik. A Fűzfa Hotel Poroszlón akciós csomagjaiban belépőt biztosít a Tisza-Tavi Ökocentrumba.

Szálloda és yacht kikötő Esztergomban

Az esztergomi élményfürdővel egybeépített Portobello Wellness és Yacht Hotel akciós csomagajánlatokkal várja vendégeit Esztergomban, fürdőbelépővel és közvetlen átjárással a fürdőbe. A szálloda étterme különleges nemzetközi és haza ízek mellett kiváló borkínálattal rendelkezik. A szálloda éttermében a tematikus gasztronómiai rendezvények teszik színesebbé az üdülést.

Balatonparti wellness szálloda Siófokon

A Siófoki kikötőben található a Yacht Wellness Hotel Siófok szálloda amely egyedülálló balatoni panorámás wellness részleggel rendelkezik. Az egész évben nyitvatartó balatoni szálloda rengeteg színes programmal várja vendégeit. A szálloda 1000 nm-es, panorámás wellness részlegében megtalálhatóak jacuzzik, élménymedence és úszómedence is, ezeken kívül pedig különféle szaunák és gőzfürdő. A wellness bárban igazi felfrissülés vár minket a bio gyümölcs és zöldséglevekkel. Megéri eljönni Siófokra a Balaton fővárosába egy wellness hétvégére, hogy kipihenje magát.

Wellness Hotel Sikondán akciós áron

Magyarország első illat- és wellness szállodája az Ambient Aroma Spa Hotel Sikonda - Komló Pécstől 20 km-re található. A szálloda hatalmas, saját forrással rendelkező szabadtéri termálvizes élményfürdővel és fedett medencékkel várja vendégeit. Az Ambient Hotel akciós csomagokajánlatokat kínál, amely félpanziós ellátást és fürdőhasználatot is tartalmaz, ezeken kívül pedig válogathatunk a különleges illatszobák közül. Családosoknak és pároknak is egyaránt megéri ellátogatni ebbe a Magyarországon egyedülálló szállodába.

Legújabb wellness szállodák Magyarországon

A gyógyvízeiről híres Magyarországon egyre bővülő gyógy és termálszállodák nyílnak, Lenti, Thermal Hotel Balance Lenti, Zalakaros, Hotel Park Inn Zalakaros kihasználva a víz gyógyitó termál hatását. A zalakarosi Park Inn Hotel fütött folyosón teljes átjárást biztosít a Gyógyfürdőbe. Ha már Zalakarosról beszélünk akkor a Hotel Karos Spa gyermekbarát hotelt meg kell emliteni saját külső belső medencékkel és thermal vizzel rendelkezik a konyhája meg messze földön a legjobbak között van. A gomba módra szaporodó wellness szállodák is nagy szerepet vállalnak a turizmusban, Hollókő, Castellum Hotel Hollókő, Mátraháza, Lifestyle Hotel Mátra. Újabb szálloda 3 csillag szuperiorral nyílt Mórahalmon. Mórahalom, Elixír Hotel Mórahalom, Igazán Design szálloda a Hagymatikum bejárata mellett Makón a Glórius Hotel, Makó, Grand Hotel Glorius Makó. A legtöbb turista Magyarországon a gyógy termál és wellness szállodák ba piheni ki magát. Egyre nő a vízes wellness spa szállodák forgalma.

Karácsonyi akciós szállodák hotelek

Az akciós karácsonyi hotelek csomagajánlatai tartalmazzák az ünnepi vacsorát is így számos család tölti szállodákban a Karácsonyt, hiszen nem kell bajlódni a főzéssel, bevásárlással így a megtakarított időnket egymással tölthetjük a szeretet ünnepén. Sokan a termál és wellness szállodákat választják hiszen nincs is annál meghittebb mint egy forróvízes medecnéből nézni a szakadó hóesést. A legkeseresettebb spa és termál hotelek karácsonykor Hajdúszoboszlón a Hotel Béke Hajdúszoboszló , Mezőkövesd Hajnal Hotel Mezőkövesd, Makó Grand Hotel Glorius, Zalakaros Hotel Freya Zalakaros.

Balance Thermal Hotel Lenti, új akciós wellness és termál hotel Lentiben

A kiváló gyógyvízéről híres Lenti új szállással a Thermal Hotel Balance szállodával bővült. A Thermal Hotel Balance Lenti szálloda fedett folyosóval összeköttetésben van a Termálfürdő és az energiaparkkal. A Thermal Hotel Balance Lenti szállodát a határ közelsége miatt Osztrák, Szlovén és Horvát vendégek látogatják a kiváló gyógy és termálvíz miatt. Várjuk vendégeinket a kiváló wellness és termálfürdőbe a Balance Thermal Hotel Lenti szállodába.

Grand Hotel Glorius Makó akciós csomagajánlata

A Grand Hotel Glorius Makó legújjabb négycsillagos szállodája Hagymatikum belépővel. A Hotel Glorius Makó akciós csomagokkal és félpanzióval, Hagymatikum fürdőbelépővel, ingyenes parkolóval, ingyenes wifi vel várja kedves vendégeit Makón.

Barack Thermal Hotel Tiszakécske - Új Thermal és Wellness Hotel Tiszakécskén

A Barack Thermal és Spa Hotel Tiszakécske a tiszakécskei termálfürdő területén 1344 méter mélyről tör fel a magas fluorid és nátrium-hidrogén-karbonát tartalmú 52 fokos gyógyvíz. A Barack Tisza-parti Termálfürdő kültéri és beltéri wellness medencékkel is rendelkező, egész évben üzemelő strandja minden korosztálynak igazi kikapcsolódást nyújt. Töltsön el egy wellness hétvégét Tiszakécskén a Barack Thermal és Wellness szállodában csodálatos környezetben akciós félpanziós csomaggal.

Last minute akció Thermal Hotel Mosonmagyaróvár

A Thermal Hotel Mosonmagyaróvár *** a Szigetköz fővárosában, közvetlenül a mosonmagyaróvári termálfürdő területén található 3 csillagos superior szálloda. A Thermal Hotel Mosonmagyaróvár minden évszakban színvonalas szolgáltatásokkal várja vendégeit, legyen szó akár családi nyaralásról, gyógykúráról vagy egynapos kiruccanásról. A mosonmagyaróvári termálfürdőben wellness- és gyógyszolgáltatások széles választékával áll a vendégek rendelkezésére. Jöjjön el Mosonmagyaróvárra és töltsön el egy wellness hétvégét a 3 csillagos Thermal Hotel - ben! Az augusztus 20.-i hosszú hétvégére most kiemelkedően alacsony áron, last minute ajánlattal várja vendégeit a Thermal Hotel Mosonmagyaróvár!

Thermal Hotel Visegrád Akció

A Thermal Hotel Visegrád a festői szépségű Dunakanyarban várja vendégeit. A Thermal Hotel Visegrád fürdő- és wellnessközpontja gyógy- és wellness szolgáltatások széles választékával áll Vendégei rendelkezésére. A szálloda gyógyvize különböző izom- és idegfájdalmak, mozgásszervi megbetegedések és allergiás panaszok kezelésére alkalmas. A Thermal Hotel Visegrád wellness részlegén külső-belső élménymedencék, termálmedencék, szaunavilág és szabadtéri úszómedence áll a vendégek rendelkezésére. Látogasson el a lélegzetelállítóan szép Dunakanyarhoz és töltsön el egy wellness hétvégét a Thermal Hotel Visegrád ****-ban! A hotel melletti feljáró a kirándulni vágyókat vonza amit az itt lakó vendégek ki is használnak, hogy megismejék a fellegvárat és megtekintsék a csodálatos dunai panorámát.

Hotel Bellevue Esztergom

A négycsillagos Wellness Hotel Bellevue Esztergom a Dunakanyarban, a várostól pár kilométerre, a Búbánatvölgyben fekszik. Romantikus és elegáns szobáinak többségéből élvezhetjük a káprázatosan szép panorámás kilátást. A Hotel Bellevue Esztergom magas színvonalú wellness szolgáltatásai nemcsak a vendégek pihenését szolgálják, hanem hozzájárulnak a tökéletes kényeztetéshez és kikapcsolódáshoz. Töltsön egy wellness hétvégét és kényeztesse magát wellness kezelésekkel Esztergomban, a négycsillagos Hotel Bellevue-ben!

Mezőkövesdi spa és wellness hétvége a Balneoban

A Balneo Hotel Zsori négycsillagos termál és wellness szálloda Mezőkövesden, az itthon és külföldön egyaránt népszerű Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen közelében található. A Balneo Hotel Zsori 134 elegánsan berendezett, kényelmes szobával, saját gyógyászati, wellness és fitness centrummal várja kedves Vendégeit. A Balneo Thermal Hotel nagyon híres vendégszeretetéről, amelyhez a szakképzett, barátságos és udvarias szállodai személyzet is hozzájárul. A szálloda wellness részlege számos szolgáltatást nyújt: külső-belső élménymedence, gyógyvizes- és úszómedence, szaunavilág és sóbarlang várja a kikapcsolódni, regenerálódni vágyó vendégeket. Jöjjön el Mezőkövesdre, a Balneo Hotel Zsori szállodába, töltsön el egy wellness hétvégét és kényeztesse magát a különböző wellness kezelésekkel!

Hotel Mendan Zalakaros - közvetlenül a zalakarosi gyógyfürdő mellett

Zalakaroson a Hotel Mendan Zalakaros fürdőkomplexumával várja a pihenni vágyókat. A szállodában 4 medence található, melyek különbőző hőfokúak típusuktól függően. Zalakarosi szállodák legújabb szállodája ami teljes összeköttetésben áll a Gyógyfürdővel ez a Park Inn Zalakaros Hotel, lényegében teljes átjárás van fütött folyosón a Gránit Gyógyfürdőbe. Ez igazán vendégbarát mivel nem kell mint más szállodából kimenni az utcára és jegyért sorban állni átöltözve vagy fürdőköpenybe. A Park Inn Zalakaros szálloda akciós félpanziós csomagokkal és fürdőbelépővel kedveskedik a vendégeknek.

Szalajka liget Hotel Szilvásváradon, a Bükkben

Szilvásváradon a Bükki Nemzeti Park szomszédságában található a Szalajka Liget Hotel, mely magasszintű szolgáltatást nyújt minden korosztály számára. A szálloda nem csak szállodai szobákkal rendelkezik, hanem nagyon jól felszerelt apartmanokkal is. Az allergiában szenvedőknek sem kell félniük, hiszen lehetőség van antiallergén ágynemű és étrend igénylésére. A wellness részeleg egész évben nyitva tart. Télen a külső medencék fedettek és összekötésben vannak a belső medencével. A víz átlagos hőfoka 25-28 °C. A sport szerelmeseinek kardiogépek és fallabdapálya áll rendélkezésükre. Sokszínű program lehetőségek közül választhatunk, mint például a szarvasgomba vadászat, csapatépítő tréning, lovaglás.

Hotel Kapitány Sümegen, a vár közelében

A Sümeg legszebb környékén elhelyezkedő Hotel Kapitány nem csak wellness részlegével kápráztatja el kedves vendégeit. A szálloda közvetlenül a sümegi vár mellett helyezkedik el, így a szobákból ez a csodálatos panoráma tárul elénk. Történelmi hangulatot varázsol a szálloda a középkori stílus és a lovagi vacsora ötvözetével. Egy igazi gasztronómiai élmény vár itt ránk, melyet a Kapitány Hotel csárdájában igazi magyar ételek széles választékával és különféle italok felszolgálásával tesznek különlegessé. A kényezetetést fokozza a szakemberek által nyújtott masszázs. A szauna liget és a Kaplizsda fürdő teljes feltöltődést nyújt mindenkinek különféle szolgáltatásaival.

Hotel Azúr Siófokon, közvetlenül a Balaton partján

A meditterrán stílusú Hotel Azúr Siófok szívében helyezkedik el a Balaton közvetlen közelében. A balatoni szálloda egész évben rendelkezésünre áll így télen és nyáron is egyaránt élvezhetjük a szálloda nyújtotta kényeztetéseket. Egyedi wellness és konferencia szolgáltatásai mind a pihenni vágyókat, mind az üzletembereket nagyszámban csalja ide. Számos kültéri és beltéri élmény, termál és pezsgőfürdővel, valamint sókamrával, illatkamrával és Kneipp fürdővel is rendelkezik. A Hotel Azúr Siófok minden idényben számos akcióval és kedvezménnyel várja az ide utazókat. Töltsön el itt pár napot kedvesével vagy családjával a Balaton partján egy jó wellness hétvégére, itt garantált a feltöltődés és a pihenés.

Wellness a Dunakanyarban Hotel Silvanus Visegrád

A gyönyörű panorámával rendelkező Hotel Silvanus Visegrádon található. A szálloda a Visegrádi Királyi Palota és Mátyás Kiráy Fellegvára közvetlen közelében van. A szobákból és az erkélyről a Dunakanyar csodálatos képe tárul elénk. A kültéri medencékből és a wellness részleg üvegfalain keresztül csodálhatjuk a völgyet. A válozatos sportolási lehetőségeknek és a kényeztető szolgáltatásoknak köszönhetően - mint például biliárd, csocsó, teke, masszázs, manikűr - biztosított a feltöltődés mindenki számára. A személyzetet szinte családtagnak tekintik a vendégek, hiszen annyira híresek magasszintű szakértelmükről és kedvességükről.

Éves akciók a budapesti hotelekben

Az év beköszöntével a budapesti szállodák hihetetlen akciókkal várják vendégeiket. Válassza a 4 csillagos Novotel Danube Budapest és a Mercure Budapest Buda szállodát a budai oldalon, vagy a Hotel Mercure Budapest Korona szállodát közvetlenül a belvárosban, esetleg a Hősök terénél fekvő Ibis Budapest Heroes Square-t a legfontosabb turisztikai látnivalóktól néhány percre. Akár hétköznap, akár hétvégén érkezik, a minőségi szolgáltatásokban, Budapest gazdag természeti, történelmi örökségében és programajánlataiban biztos nem fog csalódni!

Megújult Wellness Hotel Gyula

A Wellness Hotel Gyula ideális hátteret nyújt egy-egy felejthetetlen pillanathoz, ahol mindenki megtalálja kedvenc helyét. A Wellness Hotel Gyula akciós csomagajánlata mindenki számára rejt egy csepp varázst. Üdítő wellness kezelések, hangulatos vacsorák, amelyek a szemet is kényeztetik, és változatos programok Gyulán és környékén tehetnek felejthetetlenné a párok számára egy romantikus hétvégét. A családok kényelmes, egybenyitható, külön bejáratú családi szobák kényelmét élvezhetik, és lemondás nélkül örülhet kicsi és nagy egymás társaságának. A védikus hagyományokra építő - szépség, egészség, harmónia - wellness centrum biztosítja a szülők, nagyszülők számára a kikapcsolódást, délutánonként csendes órákkal, míg a gyerekeket 300 m2-es Csigakert Játszóházunk, Game Zone játéktermünk és animált gyermekprogramjaink várják. Gyula és a szomszédos városok egész évben változatos rendezvénysorozatokkal - kiállítások, sportesemények, kulináris rendezvények, koncertek - várja a látogatókat.

Fried Kastélyszálló akciós csomag ajánlata Simontornyán

A Fried Kastélyszálló a többhektáros francia kastélypark szívében, csodálatos természeti adottságokkal különleges élményt nyújt a nyugalomra vágyóknak. A Fried Kastélyszálló 2010-ben elnyerte a "Magyarország Legszebb Szállodája" címet. A patinás Fried kastélyszálloda Simontornyán több akciós csomagajánlattal kényezteti vendégeit. Akciós csomagjai között egyaránt találnak a családosok - szervezett gyermekprogramokkal -, az üzleti utazók, vadászok, és a romantikus hétvégére vágyók is kedvükre valót.

Hotel Lotus Hévíz Akciós Ajánlatok

Hotel Lotus Therme wellness és spa ajánlatokkal várja vendégeit. A gyógyfürdő felfrissülést nyújt mindenki számára, a különleges gyógykezelések gyógyulást jelenthetnek.
Lotus Therme Hotel 222 luxus szobát és lakosztályt kínál mindenkinek, aki pihenésre vágyik és aki gyógyulna. Félpanzióval és gyógykezelések széles kínálatával kényeztetheti magát Hévízen, egy wellness hétvégén. Élvezze a Luxus Lotus Therme Hotelben a termál, wellness és spa lehetőségeket.

Vital Hotel Nautis Gárdony - wellness szálloda a Velencei tónál

A Vital Hotel Nautis **** superior szálloda Gárdonyban a Velencei partján található. A hajó alakú épületben 81 szoba és 4 luxus apartman várja a vendégeket, a kétszintes wellnesscentrum tökéletes lehetőséget kínál a kikapcsolódásra, fürdőzésre és felfrissülésre. A Vital Hotel Nautis Gárdony területén teniszpálya, squash pálya, bowling pálya és a világítótoronyhoz kapcsolódó csúszda található, amely a kinti medencébe érkezik. A kinti medencék mellett egy kis oázis szolgálja a vendégek nyugodt pihenését függőágyakkal, csobogókkal, madárcsicsergéssel. A Vital Nautis Wellness Hotel kiváló helyszínt biztosít konferenciák, tréningek, esküvők, meetingek és egyéb rendezvények lebonyolításához. Vízparti panorámával, és saját kávéterasszal várjuk kedves vendégeinket.

Két új négycsillagos Accor-Pannonia szálloda Budapesten

2006 decemberében Budán, a Fő utcában új Novotel hotel nyílt, így Budapesten már 3 Novotel szálloda található. Az új hotel neve Novotel Budapest Danube. Megközelítése nagyon jó, mivel a metró állomás 2 percre van a Batthyány térnél. A szálloda 175 szobával, fitnesz teremmel és 3 rendezvényteremmel várja vendégeit. 2007 februárjában új taggal bővült a Mercure szállodák csoportja. Budapest belvárosában, a Váci utcában található az új Mercure szálloda, melynek neve Mercure Budapest City Center. A szálloda vendégeinek zárt parkoló áll rendelkezésére. Az Ibis szállodák egy győri Ibis szállodával bővültek, a szálloda neve Ibis Győr.

Abacus Wellness és Business Hotel - wellness paradicsom Herceghalom

A Budapest közeli Herceghalom Közép-Magyarország legújabb wellness paradicsoma, az Abacus Wellness Hotel. Az új wellness és konferencia szálloda az Abacus Wellness Hotel akciós csomagokkal és 128 szobával, 10 emelt szintű lakosztállyal és egy elnöki lakosztállyal rendelkezik és összesen 280 férőhellyel várja vendégeit. A szálloda Abacus Spa központja 1600 négyzetméteren biztosítja a testi és lelki megújulást. A fürdőzésre az élményelemekkel tarkított medence kiváló helyszínt ad a wellness hétvégére érkező családoknak és pihenni vágyóknak. A wellness centrumban komplett életmódprogramok, vízi és szaunavilág, valamint spa-élmények teljes skálája várja a vendégeket. Az Abacus Wellness és Business Hotelhez kapcsolódik Közép-Magyarország legújabb, Budapest közeli rendezvénycentruma, az ABACUS Rendezvényközpont. A modern rendezvénytermek, az interaktív, parkosított játékterek, a kávézó, a labirintus és a sportpályák tökéletes helyszínt biztosítanak különböző indoor és outdoor programok, vezetői tréningek és csapatépítő programok lebonyolítására. A szállodától 15 percnyi autóútra 3 nemzetközi színvonalú golfpálya is található (Old Lake Golf Club, Pannónia Golf és Country Club, Budapest Highland Golf Club & Akadémia).

Egerszalók új szállodája a Saliris Resort Spa Termál Hotel

Egerszalóki Saliris Resort Spa Termál és Wellness Hotel, Egerszalók új gyöngyszeme. Egerszalók közel 2000 lelket számláló község a Mátra és a Bükk hegységek között, a Laskó-patak völgyében, Egertől mindössze 5 km-re található a Hotel Saliris Egerszalók akciós csomagokkal. A település vonzereje a környék természeti szépségeiben rejlik, és számos érdekességet tartogat a turisták számára.
Egerszalók igazi nevezetessége a község déli részén a föld mélyéből feltörő termálforrás és a lefolyó víz által létrehozott sódomb. A 65-68 Celsius fokos ásványi anyagokban igen gazdag gyógyvízből kiváló sók folyamatosan építik az impozáns látványt nyújtó csipkézett, fehér képződményeket.
A nátriumot is tartalmazó, kalcium-magnézium hidrogén karbonátos gyógyvíz, melynek metakovasav tartalma is jelentős, a kénes gyógyvizek kategóriájában az egyik legjobb besorolást kapta. A vizet 1992-ben minősítette gyógyhatásúvá az Egészségügyi Minisztérium. Az évek során a sódomb egyedi jellemzői miatt a környék szimbólumává és védjegyévé vált, melyhez hasonló természeti képződmény a világon csak két helyen található: Törökország ázsiai részén Pamukkale-ban, valamint az Egyesült Államokbeli Yosemite Parkban, Európában pedig egyedülálló. Egerszalók új szállodája,
a Saliris Resort hotel, 203 szobája közül 190 standard szoba - ebből 50 összenyitható -, 9 lakosztály, 1 elnöki lakosztály és 3 szoba akadálymentesített. Valamennyi szoba felszereltségéhez tartozik a sík képernyős televízió, közel 20 csatorna és payTV hozzáférését lehetővé téve, telefon, internet kapcsolat, minibár, széf, légfűtés-hűtés, kávé/tea készítés lehetősége. A szobák mindegyike teraszos.

Zsóri Termál Hotel Balneo Termál és Wellness Szálloda Mezőkövesden

A legújabb 4 csillagos új építésű szálloda Mezőkövesden a Balneo Hotel Zsóri Termál és Wellness Hotel közvetlenül a Zsóry fürdőnél található.
A szálloda 134 szobával, étteremmel, konferenciateremmel, és egy wellness központtal várja kedves vendégeit. Jöjjön el egy wellness hétvégére Mezőkövesdre, a Balneo hotel Zsóry thermál és wellness szállodába és kényeztesse magát a Zsóry fürdő gyógyhatású termálvizében.

Valentin nap a magyarországi és budapesti szállodákban

Töltse a Valentin napot vidéki vagy budapesti 4 és 5 csillagos szállodáinkban. A Budapesti szállodák nagyon kedvező ajánlatait most használja ki, mivel most 3 szoba éjszakát fizet és 1 napot ingyen kap, akciónk keretében.
Lepje meg kedvesét egy romantikus hétvégével! Kedvező csomagajánlatainkkal várjuk Önöket a budapesti Ibis hotelekben és a balatoni wellness és spa termál szállodáinkban.

Magyarországi gyógyvizek

Magyarország gyógyforrásokban rendkívül gazdag, hévízkészlete világviszonylatban is jelentős. A magyar gyógyvizek nagy része oldott ásványi anyagokat is tartalmaz, így gyógyhatású, azaz fürdő- és ivókúrára alkalmas. A budapesti termál szállodákban, gyógyfürdőkben és a vidéki termál szállodákban számos kezelést alkalmaznak, pl. hidroterápia, mechanoterápia, elektroterápia. Budapesten kívül, mely világhírű gyógyfürdőváros, számos gyógyfürdőhely várja a vendégeket szerte az országban pl. Hévíz, Sárvár, Mezőkövesd, Tiszafüred, Bükfürdő, Hajdúszoboszló. Európa egyetlen barlangfürdője a Miskolc-Tapolcai Barlangfürdő, a Hévízi-tó pedig Európa legnagyobb termálvizű tava. A legtöbb gyógyvíz közelében épültek a termál wellness spa és gyógyszállodák Magyarországon.

Vámpírok éjszakája a Soho Hotelben Budapesten

Extravagáns igényeket igyekszik kielégíteni a budapesti Soho Hotel 2 új, különleges kialakítású vendégszoba projektjével. Az átalakításhoz az alapötletet Roman Polanski - Jim Steinman - Michael Kunze: Vámpírok bálja c. musical-je adta, melyet 10 évvel a bécsi világpremier után 2007-ben a budapesti Magyar Színház is bemutatott. A tervek szerint a szobákat barokk stílusban, egyedi bútorokkal rendezik be, színvilágukat a vörös és fekete színek kombinációja uralja majd.
A Soho Hotel ars poetikája "The Seven Sense of Budapest", a szálloda egyedi, exkluzív kialakításában is visszatükröződik; célkitűzése szerint különleges légkörben nyújt magas színvonalú szolgáltatást vendégeinek. "Soho suites" szobái az extra luxus kedvelőinek kínálnak elegáns megoldást. A Soho Hotel lakosztályaiban nagyképernyős televízió, fürdőszoba és további kényelmi funkciók gondoskodnak arról, hogy a vendégek gondtalanul élvezhessék a Budapesten töltött napokat. A Soho Hotel kínálatában gyerekfelügyelet, internet, étterem és wellness szolgáltatások is szerepelnek, sőt rendelkezik kisebb magán- és céges rendezvények lebonyolításához szükséges teremkapacitással is.
Válasszon az Ön számára legmegfelelőbb szolgáltatások közül és rendeljen szállást akár most!

Bodrogi Kúria wellness hotel Inárcs

A Bodrogi Kúria Wellness Hotel **** Budapesttől 37 km-re található, autóval mindössze fél óra alatt elérhető. A Bodrogi szálloda Inárcson gyönyörű 34 hektáros erdős környezetben 48 szobával, 2 étteremmel, 3 konferenciateremmel, fitness teremmel és csodálatos élményfürdővel várja vendégeit. A Bodrogi Kúria elérhető árakon kínál színvonalas, 4 csillagos elhelyezést az ideérkező pihenni vágyók számára. A szálloda wellness szolgáltatásokat is biztosít: kül- és beltéri medence, finn és infra szauna, jakuzzi és számos masszázs fajta kényezteti a vendégeket. A kúria hotel szabadidős program ajánlatában tenisz, röplabdázás, horgászat, petanque, lovaglás és aqua fitness is szerepel. Töltsön el egy fantasztikus wellness hétvégét gyönyörű természeti környezetben, és ismerje meg a Wellness Hotel Bodrogi Kúria kitűnő szolgáltatásait.

Design hotel Budapest, Lánchíd 19 hotel Budapest

Budapesten új desing hotel várja a vendégeket. A szálloda Budán, a régi Ifjúsági Park szomszédságában, a Lánchíd utca 19-ben található. A szálloda neve praktikusan Lánchíd 19 Hotel, a szállodából gyönyörű panoráma nyílik a Dunára, a Lánchídra, a pesti luxusszállodákra és az Országházra. A hotelből gyalogosan 15 perc a belváros, ezért mind a külföldi, mind a belföldi turisták és üzletemberek közkedvelt szállodája lett. A budapesti 4 csillagos szállodák közül is kiemelkedően szép és elegáns design hotel. A Budai Vár gyalogosan 5 perc, és a Budavári Siklóval könnyen megközelíthető a Királyi Vár és a Várnegyed.

Andrássy Kúria Hotel Tarcalon

2008 elején nyílt meg Tarcalon, a Világörökség részét képező Tokaj-Hegyalján az Andrássy Rezidencia Hotel Wine and Spa. Az Andrássy Pincészet birtokán, a szőlőterületen létesült szálloda kiemelkedő wellness és spa szolgáltatásokkal várja vendégeit. Próbálja ki Ön is az egyedülálló pincefürdőt és kényeztesse magát a medencékben található élményelemekkel egy fárasztó nap után. Töltsön el egy wellness hétvégét az Andrássy Rezidencia szállodában! Luxusfelszereltségű, tágas és világos szobák várják a város zajától elvonulni vágyókat. A hotel éttermében a mesterszakács igazi gasztronómiai különlegességei és a pincészet hozzá illő borai tökéletes harmóniát nyújtanak.

Budapest új szállodája a Soho Hotel

A Soho Hotel Budapest szívében, a történelmi helyszínek közelében, a Dohány utcában található. Megint egy lenyűgözően szép 4 csillagos design butik szállodával gazdagodott Budapest. A vendégeknek 74 szoba, ebből 6 junior suite lakosztály áll rendelkezésére. A kitűnően felszerelt design szobákban LCD TV filmcsatornákkal, légkondicionáló és gyors Internet elérés várja a vendégeket. Konferencia termei 120 fő befogadására alkalmasak. A Soho-ból könnyen megközelíthető a Keleti pályaudvar és a Pesti Broadway.

Budapesti szállodák, gyógy és wellness hotelek Magyarországon

Budapesti szállodák és hotelek népszerűsége a magyarok körében egyre nagyobb. A vidéki wellness szállodák népszerűsége is nő, ahol pihentető hétvégéket tölthetnek el és kiemelkedő wellness, spa szolgáltatásokat vehetnek igénybe, hiszen a legtöbb wellness szálloda olcsó hétvégi wellness csomagokat ajánl a kikapcsolódni vágyóknak. A budapesti Rubin Wellness Hotel a Budaörsi úton 4 csillagos wellness hotel és nagyon kedvelt a turisták körében. Az európai szinten is híres magyar termálvizek és termálfürdők méltán közkedveltek a külföldiek körében is. Kastélyszállodák, kastélyhotelek, melyekben wellness szolgáltatás van, népszerűsége egyre nő, ahol egy romantikus wellness hétvége eltöltése közben élvezhetjük a múlt könnyed eleganciáját és a természet közelségét.

Tisza Balneum Thermal Hotel Konferencia és Wellness Központ Tiszafüreden

A Tisza Balneum Hotel Tiszafüred Termál Hotel Konferencia és Wellness Központ egyedi és különleges környezetben, közvetlenül a Tisza-tó partján található Tiszafüreden.
A szállodakomplexumot egy háromszintes 50 szobás (43 db kétágyas és 7 db lakosztály) főépület és 9 különálló kétszintes ház alkotja, ahol további 18 lakosztályban élvezhetik az idelátogatók a tóparti környezetet. A Hotel Tisza Balneum összes szobája nemdohányzó. A parkban játszótér, tenisz- és tollaslabdapálya, csónakkikötő, horgászstégek és 80 gépkocsi részére kialakított parkoló található.
A Tisza Balneum szálloda wellness-központjában 2 fedett és 1 nyitott medence, pezsgőfürdő, finn szauna, gőzfürdő, fitneszterem, és Spa részleg áll a vendégek rendelkezésére. A medencék vizét a szálloda saját 44°C-os termálvizű kútja szolgáltatja. A rendezvényekre érkező vendégeket egy 200 fő, és egy 120 fő befogadására alkalmas terem, 150 személyes étterem, és terasz várja.

Balatonfüred legújabb szállodája az Anna Grand Hotel

A balatonfüredi újjáépített Anna Grand Hotel 200 éves kastélyjellegű szállodája a - Füredi Anna Bálok helyszíne - az Anna Grand Hotel akciós csomagokkal és 101 igényesen kialakított, modern szobával várja vendégeit. 1200 nm-es wellness központjában 6x16 méteres feszített víztükrű úszómedence, 8x22 méteres élményfürdő, jacuzzi, pool bar, finn szauna, infra szaunák, gőzkabin, aromakabin, jégút található. Ezen kívül 4 sávos bowling pálya, beauty szalon, vinotéka, Biomed gyógyközpont, mélygarázs áll a vendégek rendelkezésére. Az Anna Grand balatonfüredi szálloda kiváló helyszínt biztosít meetingek, rendezvények, konferenciák megtartására. A konferenciatermek 20-300 fő elhelyezésére alkalmasak.

Nevezetességek Budapesten

Budapest számtalan turisztikai látványosságot kínál belföldi és külföldi turistáknak egyaránt. A Budai Várnegyed, a Gellért-hegy a Szabadság-szoborral, a Citadella, a Gellért fürdő, a Parlament, a Hősök tere mind a Világörökség részét képezik és méltán öregbítik Budapest hírnevét. A Budapestre látogatóknak érdemes felkeresni a Városligetet is. Az Állatkerti körúton végigsétálva számos nevezetességet láthatunk, itt található pl. a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Széchenyi Fürdő és a Vajdahunyad-vár. Érdemes több napra a magyar fővárosba látogatni, hogy minden látnivalót felfedezhessen az ember. A turisztikai látnivalók közelében lévő szállodák és hotelek akciós hétvégi ajánlatokkal várják a kedves vendégeket.

Nyaralás a Balatonnál - Balatoni szálláshelyek

A balatoni szállodák idén nyáron kedvezményes ajánlatokkal és megújult szolgáltatásokkal várják a pihenni vágyókat. A balatoni hotelek területén különféle sportolási lehetőségek és sokszínű programok közül válogathatnak a kedves vendégek, továbbá igénybe vehetik a balatoni szállodák többsége által felkínált magas színvonalú wellness-szolgáltatásokat Hotel Azúr Siófok. Az akciós wellness hétvégék garantált felüdülést nyújtanak mind a test, mind a lélek számára, a szállodák saját strandjain pedig a nyár igazi örömeit élvezhetik az üdülők.
Látogasson el a magyar tenger siófoki Aranypartjára, vagy akár a balatonfüredi Anna-bálra - a balatoni szállodák tárt kapukkal várják külföldi és magyar vendégeiket egyaránt.

Hotel Aquaworld Budapest - Aquaworld Resort Budapest

A Hotel Aquaworld Resort Budapest - Aquaworld Budapest komplexum, Közép-Európa legnagyobb fedett szálloda- és élményfürdő együttese Budapest északi részén, az M0-ás Megyeri-híd pesti hídfője mellett zöld környezetben, de mégis közel a város központjához található. Az Aquaworld Budapest konferencia és wellness szálloda szolgáltatásait tekintve egyedülálló Budapesten, 309 szoba, lakosztály és apartman internet csatlakozással, 1000 fős konferenciaközpont, spa, wellness és fitnesz részleg, valamint éttermek, bárok és szórakoztatóközpont. Az Aquaworld fedett vízibirodalom egyidőben 1800 vendéget fogad, egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. A vízi élményközpontot 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú óriáskupola fedi, ahol 15 medence - többek közt az Európában is ritka szörfmedence -, 11 csúszda, külön szaunavilág és gyerekvilág, nyáron pedig strand várja a látogatókat.

Zichy Park Hotel Bikács - konferencia és wellness szolgáltatással

A Zichy Park Hotel Bikács **** Budapesttől mintegy 130 km-re természetvédelmi területen Bikács-Kistápé Ligeten fekszik. A 4 csillagos wellness szállodában 46 különböző típusú légkondicionált szoba található, összesen mintegy 110 fő részére biztosítva minden igényt kielégítő, kényelmes elhelyezést. A Zichy Park Hotel Bikács szálloda kiválóan alkalmas konferenciák, tréningek és más rendezvények lebonyolítására. A közelben található Vincellér - vadászház a jó borok kedvelőinek nyújt maradandó élményeket. Az aktív pihenés és a szabadidő kellemes eltöltéséről a hotel wellness részlege gondoskodik: élménymedence, jól felszerelt kondícionáló terem, aromaterápiás szauna, infrakabin és a szolárium állnak rendelkezésre. Az aktív pihenés kedvelőinek a Zichy Park Hotel a szezonnak megfelelő széles programválasztékot kínál: lovaglás, sétakocsikázás, természetjárás, túrázás, kerékpározás, borkóstolás, házi disznótoros- és lakodalmas rendezvények, a gyermekek számára pedig külön játszóház biztosított. Várjuk Önöket egy akciós wellness hétvégére Bikácson!

Szilveszter Budapesten - Boldog Új évet Budapesten

Szilveszterezzen Budapesten a legújabb Aquaworld Resort Budapest szállodánkban. Szilveszteri akciós hotelek gálavacsorával és programokkal csomag összeállításban kedvező áron 3 napra a következő szállodáinkban: Hotel Aquaworld Budapest - Továbbá a Rubin Wellness Hotel akciós szilveszteri programmal várja.

Akciós ajánlatok a Mercure Budapest City Center szállodában

4 csillagos hotelszobák kedvező áron Budapesten a Váci utcában. Hotel Mercure Budapest City Center.
Kedvező napi árakkal és akciós ajánlatokkal kedveskedik vendégeinek a budapesti Mercure City Center Hotel. A szálloda, mely közvetlenül Budapest belvárosában várja az utazókat, ingyen éjszakát kínál azoknak, akik legalább 4 napot egybefüggően foglalnak le. A Duna-parttól 2 percre, a Parlamenttől 10 percnyi sétára elhelyezkedő 227 szobás Mercure szálloda online szobafogalás esetén további kedvezményekkel kecsegtet. A Mercure Budapest City Center Hotel**** gasztronómiai ajánlatokkal is színesíti csomag-palettáját. Keresse akciós ajánlatainkat a Mercure Budapest City Center hotelre és más budapesti Mercure szállodákra.

Akció a Danubius budapesti szállodáiban

Akció a Danubius budapesti szállodáiban, hoteleiben - Hotel Gellért - és vidéki szállodáiban - Hotel Lövér Sopron. Két szoba éjszakát fizet, hármat kap, vagy három szoba éjszakát fizet és négyet kap, az akció ideje alatt. Az akcióban részt vevő szállodák: Danubius Health Spa Resort Hotel Helia - Danubius Health Spa Resort Margitsziget - Danubius Grand Hotel Margitsziget - Danubius Best Western Grand Hotel Hungaria - Danubius Hotel Astoria - Danubius Hotel Budapest. Használja ki akciónkat, frissüljön fel valamelyik termál hotelünkben, Önnek csak választania kell. A budapesti Danubius Hotel Gellért is ez idő alatt kedvezményes ajánlatával a Danubius Invitation to Budapest csomaggal várja a kedves vendégeket.

Queen's Court Residence Apartment Hotel Budapest

Budapest legelegánsabb 5 csillagos apartmanszállodája, a Queen's Court Hotel & Residence a belváros szívében a Dob utcában található. Retro-klasszicista stílusú 5 csillagos szálloda a megszokott luxussal és wellnesskomplexummal várja a vendégeket. A hotel aljában 3 szinten belső garázs van a vendégek gépkocsijainak elhelyezésére. A hangulatos szobákhoz teljesen felszerelt konyha, fürdőkádas szoba előszobával és dolgozószobával, a szobákban internet van. A legtöbb szobához erkély is tartozik, ami a szépen kialakitott belső udvarra és a belső wellness uszodára néz. A tökéletes kikapcsolódáshoz remek lehetőséget nyújt a hotel belső wellness részlege: uszoda, szauna, jacuzzi és fittness terme. Nem is beszélve a hotel Chess étterméről, ami garantáltan királyi lakomával, reggelivel, ebéddel, vacsorával várja a vendégeket. A hotel rendelkezik a legmodernebb technikai felszereléssel a tárgyalásokhoz és üzleti megbeszéléshez. Legmodernebb 5 csillagos apartman hotel Budapesten.

Budapest Winter Invasion - Winter Invasion Budapesten - Ingyen hotel szoba

Budapest Winter Invitation. Óriási akció, ingyen hotel szoba Budapesten. A Winter Invitation lényege, hogy azok a szállodák, akik csatlakoztak, de főképp a nagy szállodaláncoknál - az Accor-Pannonia hotellánc és a spa thermal szállodáiról híres Danubius hotellánc - Január 2 és Március 31 között, ha 4 éjszakára foglal szállodai szobát akkor csak 3 éjszaka árát kell kifizetni. Ingyen szállodai szoba Budapesten. Ez igen közkedvelt a külföldi és magyar turisták és üzletemberek között. Ilyenkor érdemes hosszabb időre szállodai szobát kivenni Budapesten, hiszen nagy összeget takaríthat meg.

Zuglóban megnyilt a Lions Garden Hotel

Zuglóban a Sport mozi helyén megnyílt Budapest legújabb 4 csillagos szállodája, a Lions Garden Hotel. 107 tágas kétágyas szobával és wellness részleggel, uszodával, jacuzzival és szaunával várja kedves vendégeit. A szállodából gyalogosan megközelíthető a Városliget, a környező múzeumok és a Sportcsarnok. Akciós nyitó szobaárak a Lions Garden Hotelben, Zugló zöldövezeti részén. A Thököly úton és a Rákóczi úton 10 perc alatt könnyen beér Budapest szívébe, a belvárosba. Gyalogosan a Keleti Pályaudvar is csak 10 percre van a szállodától.

Hotel Zara - A budapesti zsidó negyed új szállodája

Vadonatúj, divatos szálloda, Hotel Zara****Superior épült Budapesten a Dohány utcában, a régi Continental Szálloda és Hungária Fürdő helyén. A Hotel Zara****Superior, mely a Zara Hotels márkanév második budapesti szállodája, 2010 nyarától várja vendégeit. A 272 standard, superior és executive szobát, valamint több lakosztályt is kínáló 4 csillagos superior hotel egyben a belváros egyik legnagyobb wellness és fitness központja is lesz. A Continental Hotel Zara szálloda, a természetes megvilágítást előnyben részesítő, látványos építészeti megoldásaival, különleges hangulatú éttermével, galériájával, korhűen helyreállított kávéházával, konferencia kapacitásával igazi gyöngyszeme Budapest hotel kínálatának.

Akciók a budapesti szállodákban és hotelekben

Akciós árakkal várják a vendégeket a budapesti szállodák és hotelek , Sofitel Budapest , 25%-kal alacsonyabb árakon adják az új szállodák és hotelek a szobaéjszakát Budapesten. A Keleti pályaudvar közelében épült új 4 csillagos Hotel Nemzeti Budapest Mgallery, valamint a IX. kerületben épült impozáns új 4 csillagos Actor Business Hotel vagy a Leonardo Hotel Budapest új akciót kínál: ha 4 éjszakát rendel, 3 éjszakát kell fizetni. Ez igen kedvező, mert 1 szobaéjszakát ingyen ad a szálloda. Több budapesti szállodánál is látványosan viszik le az árakat Hotel Bara Budapest , Ibis Styles Budapest Center, és további akciókkal várják a kedves vendégeket.


Vissza a főoldalra