Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614

Hotel Bara Budapest ***

Hotel Bara Budapest akciós hotel Budapesten a centrumban
Árak, online foglalás Ajánlatkérés

Hotel Bara Budapest *** - akciós szálloda Budapesten a Gellért hegy lábánál a centrumhoz közel

A Hotel Bara Budapest budai oldalán, a Gellért-hegy lábánál, 2 percre az Erzsébet hídtól helyezkedik el. A város üzleti központja és a fontosabb turisztikai látnivalók csak 10 percre vannak a szállodától.

A háromcsillagos Hotel Bara 1998 óta üzemel, 96 db 3 különböző szárnyban található, többféle típusú (1 ágyas, franciaágyas, 2 ágyas, 3 ágyas, apartman) és felszereltségű szobával, magyaros és nemzetközi ételeket kínáló étteremmel, hangulatos bárral várja a kedves vendégeket.

A Hotel Bara Budapest kényelmesen berendezett, tágas szobák műholdas színes TV-vel és telefonnal felszereltek, ezen felül 40 szobában található minibár is ("A" épület).

A Hotel Bara alapvető célja, hogy a különböző típusú, felszereltségű, elhelyezkedésű és árfekvésű szobák között minden kedves vendég megtalálja a számára leginkább megfelelőt, így biztosítva a tökéletes kikapcsolódás lehetőségét.

A Bara szálloda magyaros és nemzetközi ételeket is kínáló étteremmel, hangulatos bárral várja a vendégeket.

A Bara Hotel alatt 2 szinten, biztonságosan őrzött parkoló található, mely 80 autó befogadására képes. Ezenfelül a szálloda épülete mellett további parkolóhelyek találhatóak személygépkocsik és buszok részére.

A Hotel Bara fekvéséből és öt termének adottságaiból adódóan ideális helyszín konferenciák, tréningek, bankettek, állófogadások, bálok, divat- és árubemutatók, esküvők és egyéb céges illetve magán kezdeményezésű rendezvények megtartására.

A Bara szálloda megközelítése:

Gépkocsival az M1/M7 autópályák felől Budapest-Centrum felé kell haladni, majd az Erzsébet híd felé vezető úton jobb kéz felől található a Hotel Bara.

Az M3 as autópályáról a Budapest-Centrum felé kell haladni, végig az Andrási úton, át a Lánchídon és az alagúton, majd az Alagút útról a Mészáros út felé kell kanyarodni. Az út végén jobbra kanyarodva azonnal meglátjuk a Hotel Bara szállodát.

Vonattal a Déli pályaudvarról az Alkotás úton villamossal 3 megálló a Villányi út felé, majd a 8-as busszal 1 megálló Pest felé és hamarosan meglátják a Hotel Barát.

Képek, fotók

A fotókra kattintva, nagyobb méretben is megtekintheti a képeket!
Konferenciaterem és rendezvényterem a Hotel Barában BudapestenCity hotel Budapest - Hotel Bara  Budapest - fürdőszobaHotel Bara Budapest - Bara hotel - étterem - Bara Zoltán ig.Bara hotel drink bárja Budapesten - akciós hotel Budapest közponjához közel BudánBudapesti szálloda - szoba - Budapest hotel Bara - szállodaBara hotel pub - Hotel Bara budapest centrum közeli hotel3 csillagos hotel Budán - Budai 3 csillagos hotel - BaraHotel Bara akciós hotelszobája a Gellért-hegy lábánál a Hegyalja úton

Hotel:
Hotel Bara Budapest ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora


Szobatípus:

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:
Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.

További hotelek a közelben

Hotel Mercure Budapest Castle Hill (Mercure Buda) ****
Hotel Mercure Budapest Castle Hill (Mercure Buda) ****
Ibis Styles Budapest Center ***
Ibis Styles Budapest Center ***
Novotel Budapest City ****
Novotel Budapest City ****
Sofitel Budapest Chain Bridge *****
Sofitel Budapest Chain Bridge *****
Rubin Wellness Hotel Budapest ****
Rubin Wellness Hotel Budapest ****