Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614

Psoriasis Centrum*** Hotel Harkány ***

Olcsó szállás Harkányban a Psoriasis Centrum Kórház Hotelben
Akciós csomagár
13.400 Ft /fő/éj-től
Félpanzióval (reggeli vacsora)

Akciós csomagok megtekintése Árak, online foglalás Ajánlatkérés

Harkányi Psoriasis Centrum Hotel *** - aciós félpanziós gyógyhotel Harkányban

A Harkányi Psoriasis Centrum (HPC) a Zsigmondy Vilmos Harkányi Gyógyfürdőkórház új, szállodai színvonalú épülete.
A gyógy-és wellness szolgáltatásokat kínáló kórházhotel akciós csomagokkal várja kedves vendégeit. Jöjjön el egy gyógy- és wellness hétvégére Harkányba a Psoriasis Centrum Kórház Hotelbe és vegye igénybe gyógykezeléseinket!

Az elhelyezés kétágyas vagy egyágyas szobában, a Gyógyfürdőkórház új háromcsillagos szállodai színvonalú épületszárnyában, a Harkányi Psoriasis Centrumban történik, ahol minden szobában saját fürdőszoba, fürdőköpeny bekészítés, TV, telefon, internet elérés, légkondicionáló és hűtő is a vendégek rendelkezésre áll.
Három emeleten szintenként 15 db, összesen 45 szoba található.
Az I. emeleten 3 db, a II-III. emeleten 2-2 db szobát úgy alakítottunk ki, hogy mozgáskorlátozottak számára is megfeleljen.
A három emelet illetve a napozóterasz megközelítését liftek teszik kényelmessé.

Az első emeleten az orvosi rendelők, a hozzá kapcsolódó várótermek valamint 15 db kétágyas kórházi szoba kapott helyet.

A második emeleten szintén 15 db kétágyas szoba található, de itt az ellátás már szállodai stílusú rehabilitációs ágyakon és környezetben történik. A vendégek ezen az emeleten vehetnek részt egyedi, illetve csoportos gyógytorna foglalkozásokon. A felfrissülést segítik wellness kádjaink is, melyek nagyban hozzájárulnak a test és a lélek megújításához.

A Psoriasis Centrum Hotel Harkány új épületszárnyának fogadótere, társalgója akadálymentes. A recepciós pult úgy került kialakításra, hogy a klasszikus hotelszolgáltatásokon felül a bár és kávézó funkciókat is el tudja látni.
A földszinten található továbbá az egyedi igényeket és a nemzetközi ízlésvilágot is kiszolgálni képes 100 fős étterem.

A kezelésekhez külön szakrendelők állnak a betegek rendelkezésére. A létesítmény gyógytornatermekkel, masszázs és elektroterápiás helyiségekkel, tangentorkádakkal és galván kezelővel rendelkezik.
Emellett közvetlen átjárás biztosított a gyógyvizes medencecsarnokba, a súlyfürdőbe és az iszapkezelőbe is.
A Zsigmondy Vilmos Gyógyfürdőkórház négy, 32 - 33 - 34 - 36ºC-os gyógyvízzel töltött medencével és egy wellness medencével várja kedves vendégeit.
A meleg gyógyvíz erős élettani hatásai miatt az ajánlott fürdőzési idő alkalmanként maximum 30 perc.
A 25 perces gyógytornakezeléseket, amelyek egyéni, csoportos és víz alatti tornák lehetnek, diplomás gyógytornászok végzik a tornatermekben és a gyógyvizes medencében.

Az Európában egyedülálló harkányi gyógyvíz 50-70 méteres mélységből, átlagosan 62,5 °C-os hőmérséklettel tör felszínre. Ásványianyag-tartalma literenként több mint 1000 mg. Gyógyászati szempontból legjelentősebb alkotórésze a karbonszulfid. A karbonszulfid a bőrön át és belélegezve egyaránt igen aktívan szívódik fel a szervezetbe. Egyedi tulajdonságainak köszönhetően alkalmas mozgásszervi, reumatológiai, bőrgyógyászati és nőgyógyászati betegségek kezelésére.

Képek, fotók

A fotókra kattintva, nagyobb méretben is megtekintheti a képeket!
Psoriasis Centrum Hotel 3* Harkányban kiváló gyógyvízzelHarkányi olcsó szálloda a Psoriasis Centrum KórházbanPsoriasis Kórház Hotel Harkány szaunájaHarkányi Psoriasis Kórház Hotel szép fürdőszobájaPsoriasis Hotel*** Harkányi szálloda elegáns előtereGyógyvíz Harkányban a Psoriasis Gyógycentrumban Akciós hotel a Psoriasis wellness és gyógycentrumban HarkánybanHarkányi gyógyfürdő a Psoriasis Centrum Hotelben 3*Orvosi gyógykezelések Harkányban a Psoriasis Centrum HotelbenPsoriasis Centrum*** Harkányban a kiváló gyógyvízéről híres városbanPsoriasis Centrum Hotel 3* teljesen felújított szobája HarkánybanWellness medence, gyógymedence Harkányban a Psoriasis Centrum Hotelben

Hotel:
Psoriasis Centrum*** Hotel Harkány ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora


Szobatípus:

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:
Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.


Psoriasis Centrum*** Hotel HarkányÉvindító wellness akció Psoriasis Centrum Hotelben (min. 2 éj)
2022.01.02 - 2022.03.12

Évindító akció a Psoriasis Centrum Hotelben (min. 2 éj) 14.300 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / gyógyvizes medencék használata / fürdőköpeny hsaználat / 20 perc masszázs / 1 BEMER kezelés / ingyenes WiFi /

Félpanzióval (reggeli vacsora)
Megtekintés
Psoriasis Centrum*** Hotel HarkányNyugdíjas akció félpanzióval Harkányban (min. 3 éj)
2022.01.02 - 2022.06.15

Nyugdíjas akció Harkányban félpanzióval (min. 3 éj) 13.400 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / gyógyvizes medencék használata / fürdőköpeny / 20 perc masszázs / BEMER kezelés / ingyenes WiFi /

Félpanzióval (reggeli vacsora)
Megtekintés
Psoriasis Centrum*** Hotel HarkányMárcius 15-e a Psoriasis Centrum Hotelben (min. 2 éj)
2022.03.11 - 2022.03.16

Március 15-e a Psoriasis Centrum Hotelben (min. 2 éj) 15.000 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / gyógyvizes medencék használata / 1 Bemer kezelés /  20 perc masszázs / ingyenes parkolás / ingyenes wifi /

Félpanzióval (reggeli vacsora)
Megtekintés
Psoriasis Centrum*** Hotel HarkányHúsvéti akció Harkányban félpanzióval (min. 2 éj)
2022.04.14 - 2022.04.19

Húsvéti akció Harkányban félpanzióval (min. 2 éj) 15.000 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / gyógyvizes medencék használata / fürdőköpeny használat / 20 perc masszázs / 1 BEMER kezelés / ingyenes WiFi /

Félpanzióval (reggeli vacsora)
Megtekintés
Psoriasis Centrum*** Hotel HarkányPünkösdi akció Harkányban (min. 2 éj)
2022.06.03 - 2022.06.07

Pünkösdi akció Harkányban (min. 2 éj) 15.000 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / gyógyvizes medencék / 20 perc masszázs / 1 BEMER kezelés / ingyenes parkolás / ingyenes wifi /

Félpanzióval (reggeli vacsora)
Megtekintés
További hotelek a közelben

Ambient Hotel AromaSpa Sikonda ****
Ambient Hotel AromaSpa Sikonda ****
Wellness Hotel Gyula ****
Wellness Hotel Gyula ****
Hotel Elixír Mórahalom ***
Hotel Elixír Mórahalom ***
Thermal Hotel Balance Lenti ****
Thermal Hotel Balance Lenti ****