Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614

✔️ Hotel Ibis Győr ***

Hotel Ibis Győr*** - Új Ibis szálloda Győr centrumában
Árak, online foglalás Ajánlatkérés

Hotel Ibis Győr *** új ibis szálloda Győrben akciós áron - Ibis Győr

ELHELYEZKEDÉS
A 3 csillagos ibis Győr szálloda - Győr egyik legújabb, egyetlen nagy nemzetközi lánchoz tartozó szállodája - Győr belvárosában, a Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központ mellett található. Elhelyezkedése és szolgáltatásai ideális helyszínt biztosítanak üzletemberek és turisták számára is.

Hotel Ibis Győr szobák:
A győri ibis szálloda 96 hangszigetelt, légkondícionált, modern szobával rendelkezik. Mozgáskorlátozott vendégeinknek különlegesen kialakított szobákkal szolgálunk. A szálloda egész területén ingyenes WiFi vezetéknélküli internet csatlakozás biztosított. A Hotel ibis Győr mindegyik szobája telefonnal, rádióval, síkképernyős TV-vel és nemzetközi csatornákkal rendelkezik. A szobák zuhanyzósak, hajszárítóval ellátottak, 72 szoba nemdohányzó.

Drink bár az Ibis Győr szállodában:
Rendez-vous bár: ideális hely a találkozásra - enni egy falatot, üzleti megbeszélésre vagy találkozni a barátokkal. Egy dolog hiányzik a modern és barátságos környezetből: Ön!
Üljön be hozzánk a Hotel Ibis Győrbe és olvasson, egyen egy snacket, dolgozzon vagy ha úgy tartja kedve, relaxáljon és élvezze a fiatalos légkört!
Nyitva: hétfőtől vasárnapig, 0-24 óráig

Szeminárium és konferencia:
A szomszédos, belülről közvetlenül átjárható Győri Nemzetközi Kereskedelmi Központtal együttműködésben a nagyteremben 300, azonban összesen akár 500 fős konferenciák rendezésében is számíthatnak ránk. Az összesen 9 konferencia terem modern technikával rendelkezik, lehetőséget biztosítva a legkülönfélébb rendezvények lebonyolítására.
Légkondicionált termeink az alap technikai felszereltségen túl projektorral, szélessávú internettel, felszólalói- és digitális jegyzőkönyv készítési lehetőséggel, hangosítással, konferenciabeszélgetéseket lehetővé tevő technikával, DVD-vel és LCD monitorral is rendelkeznek.

A gépkocsival érkezőknek felszíni parkolási lehetőséggel és mélygarázzsal állunk rendelkezésre.

A győri ibis hotel megközelíthetősége:
Bécs felől az M1-es autópályáról a 129-es lejáró, Győr-Centrum felé. Az Elvis Park után jobbra, majd tovább egyenesen a városközpont felé, a Nádor aluljáró után rögtön jobbra.

Képek, fotók

A fotókra kattintva, nagyobb méretben is megtekintheti a képeket!
3 csillagos Ibis Hotel Győr centrumában akciós áron foglalhatóHotel Ibis Győr*** szép kávézó az Ibis Hotelben GyőrbenIbis Győr*** olcsó szép hotel Győr belvárosábanHotel Ibis Győr*** szép szabad szoba akciós áronHotel Ibis Győr internet kávézója Győr centrumábanHotel Ibis Győr akciós hotelszobája a centrumbanHotel Ibis Győr akciós csomagokkal Győr belvárosábanIbis Győr rendezvényterme akciós áron Győr centrumában

Hotel:
✔️ Hotel Ibis Győr ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora


Szobatípus:

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:
Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.

További hotelek a közelben

✔️ Thermal Hotel Mosonmagyaróvár ***
✔️ Thermal Hotel Mosonmagyaróvár ***
✔️ Aqua Hotel Termál Mosonmagyaróvár ***
✔️ Aqua Hotel Termál Mosonmagyaróvár ***
✔️ Vulkán Wellness Hotel**** Celldömölk ****
✔️ Vulkán Wellness Hotel**** Celldömölk ****