Kiváló akciós szállodák Keszthelyen a legjobb áron itt
Telefonszám: +36-1-2279614
Hoteltelnet logo
Akciós szállodák hotelek szobafoglalása
Kiváló akciós szállodák Keszthelyen a legjobb áron itt
Szabad szoba kereső  EN
 
DE
 
FR
 
IT
 
ES
 
 
HU Kiváló akciós szállodák Keszthelyen a legjobb áron itt
 
PL
 
NL
 
SE
 
RU
 
RO
 
 

Kedvezményes keszthelyi szállodák és hotelek szobafoglalása

Kedvezményes keszthelyi szállodák és hotelek szobafoglalása
Kedvezményes keszthelyi szállodák és hotelek szobafoglalása

Keszthely Budapesttől 187 km-re, a Balaton északi partján fekszik, páratlan látnivalóinak és gazdag kultúrtörténetének köszönhetően méltán kapta a 'Balaton fővárosa' nevet. Keszthely a Festetics-kastéllyal, a környező római kori romokkal és a Kis-Balaton egyedülálló növény- és állatvilágával a környék idegenforgalmi központja, kellemes városnézés, bortúra és romantikus sétahajókázás várja az ide látogatókat. A keszthelyi szállodák és hotelek akciós félpanziós ajánlatokkal várják a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Töltsön el egy kellemes akciós wellness hétvégét a Balatonnál keszthelyi hoteleink valamelyikében!

további információk

Keszthely

Hotel Helikon*** Keszthely - Akciós balatoni hotel Keszthelyen

Hotel Helikon*** Keszthely  * * * Keszthely
Napfény, víz, levegő.... Hotel Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. A háromcsillagos Hotel Helikon sport- és üdülőszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája aktív kikapcsolódást ígér kicsiknek és nagyoknak. A 3 csillagos szálloda közvetlenül a Balaton partján található, saját szigetstranddal és szépségfarmmal rendelkezik.

Hotel Helikon*** Keszthely - Akciós balatoni hotel Keszthelyen  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalásHotel Kakadu*** Keszthely - Akciós félpanziós Wellness Hotel Kakadu

Hotel Kakadu*** Keszthely  * * * Keszthely
from EURO 66! A családias hangulatú Wellness Hotel KAKADU ***superior Keszthelyen, a Balaton partjától 350 méterre található. A Hévízi tó, mely Európa legnagyobb természetes gyógyvizű tava, a szállodából gépkocsival kb. 10 perc alatt elérhető. Az egész évben nyitva tartó Wellness Hotel KAKADU ***superior szálloda 32 szobával, 4 apartmannal és saját wellness clubbal várja a vendégeket. A szobák mindegyike WiFi Internet kapcsolattal rendelkezik. A szálloda ideális kiindulópontja lehet a környékbeli kirándulásoknak, Keszthely városa és a régió gazdag történelmi, kulturális és természeti látnivalókban. 

Hotel Kakadu*** Keszthely - Akciós félpanziós Wellness Hotel Kakadu  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalás


Akciós csomagajánlatok: 7 darabKristály Hotel*** Keszthely - Akciós Wellness Hotel a Balatonnál

Kristály Hotel*** Keszthely  * * * Keszthely
A háromcsillagos Kristály Hotel Keszthelyen, a Balaton part és a városközpont közvetlen közelében 40 elegáns szobával, kényeztető wellness szolgáltatásokkal és mediterrán hangulatú étteremmel várja vendégeit. A szálloda 50 fős konferenciaterme ideális helyszín lehet különböző rendezvények, meetingek számára.

Kristály Hotel*** Keszthely - Akciós Wellness Hotel a Balatonnál  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalás


Akciós csomagajánlatok: 4 darab
© 2002 - 2020 www.hoteltelnet.hu Magyarország Telefonszám / fax: +36 (1) 227-9614   email:info@hoteltelnet.hu
Hoteltel Kft. | Travel Hotels partners | Aff | Adatkezelési szabályzat


Google

WWWAkciós szállodák