Keszthelyi szállodák és hotelek, akciós wellness hétvége a Balatonnál
Telefonszám: 06-1-2279614
Keszthelyi szállodák és hotelek, akciós wellness hétvége a Balatonnál
Akciós szállodák hotelek szobafoglalása
Keszthelyi szállodák és hotelek, akciós wellness hétvége a Balatonnál
Szabad szoba kereső  EN
 
DE
 
FR
 
IT
 
ES
 
 
HU Keszthelyi szállodák és hotelek, akciós wellness hétvége a Balatonnál
 
PL
 
NL
 
SE
 
RU
 
RO
 
 

Keszthelyi szállodák és hotelek, akciós wellness hétvége a Balatonnál

Keszthelyi szállodák és hotelek, akciós wellness hétvége a Balatonnál
Keszthelyi szállodák és hotelek, akciós wellness hétvége a Balatonnál

Keszthely Budapesttől 187 km-re, a Balaton északi partján fekszik, páratlan látnivalóinak és gazdag kultúrtörténetének köszönhetően méltán kapta a 'Balaton fővárosa' nevet. Keszthely a Festetics-kastéllyal, a környező római kori romokkal és a Kis-Balaton egyedülálló növény- és állatvilágával a környék idegenforgalmi központja, lellemes városnézés, bortúra és romantikus sétahajókázás várja az ide látogatókat. A keszthelyi szállodák és hotelek akciós félpanziós ajánlatokkal várják a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Töltsön el egy kellemes akciós wellness hétvégét a Balatonnál keszthelyi hoteleink valamelyikében!

további információk Keszthelyi szállodák és hotelek, akciós wellness hétvége a Balatonnál

Keszthely

Hotel Helikon Keszthely - Balaton, AKCIÓS Helikon Hotel Keszthely

Hotel Helikon - Keszthely - 1 km Heviz - Balatonparti szálloda, Hétvége a Balatonnál  * * * Keszthely
Napfény, víz, levegő.... Hotel Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. A háromcsillagos Hotel Helikon sport- és üdülőszálloda minden generáció igényeinek megfelelően kialakított szolgáltatási palettája aktív kikapcsolódást ígér kicsiknek és nagyoknak. A 3 csillagos szálloda közvetlenül a Balaton partján található, saját szigetstranddal és szépségfarmmal rendelkezik.
Hotel Helikon Keszthely - Balaton, AKCIÓS Helikon Hotel Keszthely  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalásHotel Kakadu Keszthely - Akciós félpanziós Wellness Hotel Kakadu

Wellness Hotel Kakadu Keszthely - szép és elegáns wellness hotel Keszthelyen akciós áron  * * * Keszthely
from EURO 55! A családias hangulatú Wellness Hotel KAKADU ***superior Keszthelyen, a Balaton partjától 350 méterre található. A Hévízi tó, mely Európa legnagyobb természetes gyógyvizű tava, a szállodából gépkocsival kb. 10 perc alatt elérhető. Az egész évben nyitva tartó Wellness Hotel KAKADU ***superior szálloda 32 szobával, 4 apartmannal és saját wellness clubbal várja a vendégeket. A szobák mindegyike WiFi Internet kapcsolattal rendelkezik. A szálloda ideális kiindulópontja lehet a környékbeli kirándulásoknak, Keszthely városa és a régió gazdag történelmi, kulturális és természeti látnivalókban. 

Akciós csomagajánlatok: 10 darab

Hotel Kakadu Keszthely - Akciós félpanziós Wellness Hotel Kakadu  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalásKristály Hotel Keszthely - Balaton - Akciós Wellness Hotel Kristály

Kristály Hotel Keszthely a Balatonnál panorámás kilátással és wellness szolgáltatással  * * * Keszthely
from EURO 75! A háromcsillagos Kristály Hotel Keszthelyen, a Balaton part és a városközpont közvetlen közelében 40 elegáns szobával, kényeztető wellness szolgáltatásokkal és mediterrán hangulatú étteremmel várja vendégeit. A szálloda 50 fős konferenciaterme ideális helyszín lehet különböző rendezvények, meetingek számára.

Akciós csomagajánlatok: 5 darab

Kristály Hotel Keszthely - Balaton - Akciós Wellness Hotel Kristály  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalás
© 2002 - 2018 www.hoteltelnet.hu Magyarország Telefonszám / fax: +36 (1) 227-9614  email:info@hoteltelnet.hu
Hoteltel Kft. | Travel Hotels partners | Privacy policy


Google

WWWAkciós szállodák