Héderváry Castle Hotel Hédervár - Héderváry Kastélyszálloda
Telefonszám: 06-1-2279614
Héderváry Castle Hotel Hédervár - Héderváry Kastélyszálloda
Akciós szállodák hotelek szobafoglalása
Héderváry Castle Hotel Hédervár - Héderváry Kastélyszálloda
Szabad szoba kereső choose your language EN
 
DE
 
FR
 
IT
 
ES
 
 
HU Héderváry Castle Hotel Hédervár - Héderváry Kastélyszálloda
 
PL
 
NL
 
SE
 
RU
 
RO
 
 

Héderváry Castle Hotel Hédervár

*  *  *  * 

Hédervár

Héderváry Kastélyhotel Hédervár - Hédervár Kastélyhotel Kastélyszálló

Héderváry Kastélyszálloda**** Hédervár Kastélyszálló

Tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy a kastélyszálló nyitása 2013-ban Húsvétkor várható!

Kastélyszállodánk Győr és Mosonmagyaróvár között található Bécstől kb. 85 km-re, Budapesttől pedig 160 km-re. A féltő gonddal helyreállított reneszánsz várkastély Magyarország egyik legimpozánsabb, történelmi hangulatot idéző kastélyszállodája.

A négycsillagos Héderváry kastélyszállodát 14 - antik bútorokkal, régi perzsaszőnyegekkel berendezett - szobája, 4 lakosztálya, kilenchektáros ősparkja, a 18. századból származó vadászterme, a Sala Terrena nevű barokk falfreskós szalonja és a Héderváry család házi barokk kápolnája teszi egyedivé.

Itt valóban úgy érzi az ember, megállt az idő. A reneszánsz és a barokk építészet emlékei vagy éppen egy gyönyörű Zsolnay cserépkályha ejti ámulatba a vendégeket.

Az angolparkot évszázados fák díszítik az amerikai tulipánfától, a kínai páfrányfenyőig.

Akik nem pihenni, hanem tanácskozni szeretnének, azok az ország legrégibb konferencia termei között válogathatnak. Empire kályhás és csilláros vadászteremben (70 - 100 fő részére), reneszánsz könyvtár (50 - 8 0fő részére), minden igényt kielégítő technikai háttérrel rendelkező konferencia terem (50 - 80 fő részére) vagy a Sala Terrena (15 -30) fő részére. A vadász terem igen kedvelt esküvői helyszín. De kiváló rendezvény helyszín lehet a több száz éves boltíves borospince is. Aki pedig egy jó szivarral inkább elvonulna, azt várja a szivarszoba, vagy az egykori fegyverszoba cseresznyefa parkettjével.

Külön említésre méltó a kastély konyhája. A pincérek visszafogott udvariassága azt kelti az emberben, mintha ő lenne a hédervári gróf maga. Az elegáns étteremben ínyencségek sorából választhatnak.

Ez a kastély a kultúra kastélya is, hiszen minden második pénteken a Múzsák Kastélya rendezvénysorozat keretében komolyzenei, népzenei vagy jazz-előadásokat nézhetnek vendégeink.

A Héderváry Kastélyszálloda szeretettel várja a vendégeket. E mesés szépségű kastély konferenciák, partnertalálkozók, esküvői rendezvények ideális helyszíne, de szívesen állunk bárki rendelkezésére speciális hétközbeni és hétvégi ajánlatokkal.

Kastélyhotel Héderváry - logo - Kastélyszálloda Hédervár


Képek, fotók


A fotókra kattintva, nagyobb méretben is megtekintheti a képeket!

Héderváry Kastélyszálló Magyarországon - Fürdőszoba - Kastélyszálló Héderváry Kétágyas szoba Héderváry - Héderváry Kastélyszálló Magyarországon - Kastélyszállodák Hédervár Kastélyszálló - Héderváry Kastélyszálló akciós online szobafoglalása - lovasszán Hédervár Héderváry szállás Hotel Héderváry - Kastélyszálloda Héderváry Héderváry Kastélyszálloda akciós szobafoglalása - Héderváry Kastélyhotel fürdőszobája Hédervár Kastélyszálló Héderváry - étterem - Héderváry kastélyszálló vadászterme és étterme Hédervár Kastélyszálló - Héderváry Kastélyszálloda hétvégi csomagajánlatokkal Kastélyhotel Héderváron - Kastélyszálloda Héderváry, romantikus hétvége Héderváron Magyarországi Kastélyszállodák és hotelek - Héderváry kastélyszálloda Héderváron 4 csillagos Kastélyszálló Magyarországon, Hédervár - étterem a Kastélyszállodában Szalon a hédervári kastélyszállóban Héderváron Kastélyhotel, Kastélyszálló Héderváry Héderváron - sétakocsikázás a Héderváry kastély kertjében Hédervár hotel - Kétágyas szoba a hédervári kastélyszállóban Borospince Héderváron - Hédervári kastélyhotel borozója

Szobaárak


Az alábbi árak tájékoztató jellegűek. Foglalását a szálloda menedzsmentje által irányított aktuális napi legolcsobb árak szerint igazoljuk vissza.
Időszak k.Időszak v.   Egyágyas szoba Kétágyas szoba Lakosztály 2 fő részére Grófi lakosztály 2 főre
1. Apr 2013 30. Nov 2013 € 100 € 139 € 193 € 262

Az árak szobánként, éjszakánként értendőek, tartalmazzák a reggelit, a fitness terem és az infra szauna használatát és az idegenforgalmi adót.

Elfogadott hitelkártyák: EC/MC, Amex, Visa
Szállodai szolgáltatások Héderváry Castle Hotel Hédervár - Héderváry Kastélyszálloda


Csoportos foglalás Héderváry Castle Hotel Hédervár - Héderváry Kastélyszálloda


Közvetlen szobafoglalás

Szabad szoba keresése és árellenőrzés

Válasszon időpontot:

Érkezés
Távozás
Felnőttek száma
12 év alatti gyermekek száma

 


© 2002 - 2018 www.hoteltelnet.hu Budapesti szállodák Magyarország Telefonszám / fax: +36 (1) 227-9614  email:info@hoteltelnet.hu
Hoteltel Kft. | Travel Hotels partners | Privacy policy


Google

WWWAkciós szállodák

 
Héderváry Castle Hotel Hédervár - Héderváry Kastélyszálloda