Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Numer telefonu: 00-36-1-2279614

Hotel Boglár *** Informacje o cenie

Ceny obejmują wyżywienie niepełne (1 lipiec - 25 sierpień), korzystanie z parkingu i VAT. Podatek turystyczny: 1,5 Eur/osoba/noc. Half board (buffet breakfast and dinner): HUF 2.500 /person/day Full board ( buffet breakfast, lunch and dinner): HUF 3.200 / person/day Zniżki dla dzieci: Do wieku 4 lat z rodzicami w pokoju - gratis, 4-14 lat - 50% zniżki Payment: 25% of total cost by bank transfer in advance, 75% on the spot in cash Bank account: 10700378-42165707-52000001
Powrót do zakwaterowania Hotel Boglár ***