Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614

✔️ Rózsa Porta Üdülőház Balatonlelle

Rózsa Porta Üdülőház Balatonlelle - Olcsó szállás a Balaton Déli oldalán
Árak, online foglalás Ajánlatkérés

Rózsa Porta Üdülőház Balatonlelle

Tájékoztatjuk megrendelőinket, hogy a szálláshely végleg bezárt!

A Rózsa Porta Üdülőház Balatonlellén található közel a Balaton partjához ahol ingyenes fürdési lehetőséget biztosít a szabadstrand. A vasútállomás 10-12 perc sétányira van az apartmantól. Ősfákkal rendelkező parkos kerttel renelkezik. Az apartman területén lehetőség van ping-pongozásra, billiárdozásra, szalonnasütésre és kerékpárkölcsönzésre. Az apartmanban kialakításra került egy retro könyvtár is. A parkolás az üdülőház területén ingyenes.

A szálláshely bababarát így a gyermekekkel érkezők igényit is kielégíti. Utazó gyermekággyal, babakáddal, bébiétel melegítési lehetőséggel, babapancsolóval és gyermekjátékokkal várja az üdülő a legkisebbeket.

A Rózsa Porta Üdülőház szobái:
Az üdülőházban kettő illetve három ágyas szobák vannak fenyőbútorokkal berendezve. A szobák felszeretsége: zuhanyzó, wc, mosdó. Az üdülőházhoz tartozik még kis hűtőszekrény, ruhaszárító és kerti garnitúra.

A Rózsa Porta Üdülőház apartmanok:
Az egy és két légterű apartmanok fürdőszobával és felszerelt teakonyhával várják a vendégeket. A szobák és az apartmanok igény szerint pótágyazhatók.

Képek, fotók

A fotókra kattintva, nagyobb méretben is megtekintheti a képeket!
Rózsa Porta Üdülőház Balatonlelle - szálloda lobby-jaRózsa Porta Üdülőház Balatonlelle - Olcsó szállás nagycsaládosoknak a BalatonnálRózsa Porta Üdülőház Balatonlelle - Balatonlellei olcsó apartmanokRózsa Porta Üdülőház Balaton családi hétvégéreRózsa Porta Üdülőház Balaton,  Balatonlelle - apartmanRózsa Porta Apartements Balatonlelle kétágyas szobaRózsa Porta Üdülőház Balaton,  Balatonlelle - Balatoni olcsó szállás ingyenes strandolási lehetőséggelRózsa Porta Üdülőház Balaton,  Balatonlelle - Balatonlellei étkezőRózsa Porta Üdülőház Balaton - konyhás szállás

Hotel:
✔️ Rózsa Porta Üdülőház Balatonlelle


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora


Szobatípus:

Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:
Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.