Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák hotelek Magyarországi szállások listája

további információk - Kedvezményes keszthelyi szállodák és hotelek szobafoglalása

Keszthely Budapesttől 187 km-re, a Balaton északi partján fekszik, páratlan látnivalóinak és gazdag kultúrtörténetének köszönhetően méltán kapta a 'Balaton fővárosa' nevet. Keszthely a Festetics-kastéllyal, a környező római kori romokkal és a Kis-Balaton egyedülálló növény- és állatvilágával a környék idegenforgalmi központja, kellemes városnézés, bortúra és romantikus sétahajókázás várja az ide látogatókat. A keszthelyi szállodák és hotelek akciós félpanziós ajánlatokkal várják a kikapcsolódni vágyó vendégeket. Töltsön el egy kellemes akciós wellness hétvégét a Balatonnál keszthelyi hoteleink valamelyikében!

3-csillagos hotelek Keszthelyen

Hotel Kakadu Keszthely A családias hangulatú Wellness Hotel KAKADU ***superior Keszthelyen, a Balaton partjától 350 méterre található.

Hotel Helikon Keszthely Napfény, víz, levegő.... Hotel Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között.

Kristály Hotel Keszthely
A háromcsillagos Kristály Hotel Keszthelyen, a Balaton part és a városközpont közvetlen közelében 40 elegáns szobával, kényeztető wellness szolgáltatásokkal és mediterrán hangulatú étteremmel várja vendégeit.

Vissza a főoldalra