Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614

Pannónia Hotel Miskolc ***

Miskolc  Pannónia Hotel - 3 csillagos szálloda Miskolcon - Miskolci hotel a belvárosban, Pannonia
Árak, online foglalás Ajánlatkérés

Hotel Pannónia *** MISKOLC

Szeretettel várja Önt és kedves családját Miskolc belvárosának egyetlen háromcsillagos szállodája, a Hotel Pannónia. Légkondicionált szobákkal és igényesen berendezett amerikai konyhás apartmanokkal szolgálja mind az üzletemberek, mind pedig a belvárosban pihenni vágyók kényelmét.

A szállodában 34 db fürdőszobás és zuhanyfülkés szoba, az apartman házban 7db apartman található. A szobák a sétálóutcára néznek, az idegenforgalmi látnivalók egy része pár perces sétával elérhető.

A szálloda megőrizte patinás jellegét, kiegészítve azt a mai kor igényeinek megfelelő magas szintű elvárásokkal (szauna, mélygarázs, Internet hozzáférési lehetőség a szobákban).

200 fő befogadására alkalmas konferenciaterme - mely a legújabb technikával felszerelt - ideális helyszín bármilyen típusú rendezvény színvonalas lebonyolításához. A terem berendezése igény szerint variálható, mozgatható paravánokkal részekre osztható. A terem előterében drinkbár üzemel.
40 fõs konferenciatermünk egyrészt szekcióterem, másrészt hangulatos helyszínt nyújt kisebb szakmai és családi rendezvényeknek.

A rendezvényekhez kapcsolódó étkezést, hideg- meleg büfés állófogadást vagy ültetett ebédet a szálloda étterme biztosítja, alkalmazkodva a szervező igényeihez és elvárásaihoz.

Képek, fotók

A fotókra kattintva, nagyobb méretben is megtekintheti a képeket!
Szállás Miskolcon - Szálláshely Miskolc belvárosában, Hotel Pannónia MiskolcMISKOLC Hotel Pannónia - fürdőszoba Miskolcon a Hotel PannóniábanMiskolc Pannónia hotel - szoba a miskolci szállodában - Hotel Pannonia Pannónia Hotel Miskolc - miskolci 3 csillagos szálloda a belvárosbanHotel Pannónia Miskolc - 3 csillagos színvonalas hotel Miskolc belvárosában

Hotel:
Pannónia Hotel Miskolc ***


Érkezés:


Távozás:


Felnőttek száma:


Gyerekek száma:

1. gyerek életkora
2. gyerek életkora
3. gyerek életkora

Szobatípus:


Teljes név:

Telefon:

E-mail:

Megjegyzés:Az Általános Felhasználási Feltételeket és Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom.

További hotelek a közelben