Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614

Grand Hotel Budapest

1138 Budapest, Margitsziget Telefonszám: +36-1-2279614

Termálvíz wellness kezelések

A szomszédos Danubius Health Spa Resort Margitsziget, melyet földalatti fűtött/hűtött folyosó köt össze a szállodával, tradicionális gyógyászati részlege a reumás és mozgásszervi betegségek ismert és elismert gyógyhelye. A 2001-ben befejeződött renoválás során a szállodát teljesen felújították, belsőépítészeti világa megújult és korszerű szolgáltatásokkal gazdagodott.

A margitszigeti termálvíz

A termálvíz az 1866. évi fúrások során tört elő a mélyből. A víz hőmérséklete 70°C, amely a hotel hidroterápiás egységeibe kb. 34-40°C-os hőmérsékletűre hűtve, hatóanyagait 100%-ig megtartva érkezik.

A margitszigeti termálvíz különösen sikeres a mozgásszervi megbetegedések, izom- és bizonyos idegrendszeri bántalmak, valamint perifériás keringési zavarok kezelésében. A termálvízben való kikapcsolódás tökéletes lehetőséget nyújt a felgyülemlett feszültség levezetéséhez is.

Gyógyászati és wellness tartózkodás

A szálloda hagyományos kúrákat és fitness-wellness ajánlatokat is kínál.

Gyógyászati ajánlatok

A termálvíz, a természetes gyógytényezők, a mikroklíma és a Margitsziget különleges fekvése a megfelelő technikai háttérrel együttesen igen fontos szerepet játszanak a betegek gyógyulásában. Az ideális szállodai tartózkodás 14-21 éjszaka.

A fürdőkúra javallatai: mozgásszervek reumás megbetegedései, idült izületi gyulladás, Bechterew kór, psoriasiashoz társuló izületi gyulladás, a gerinc kopásos megbetegedései, ínhüvelygyulladások és lágyrész betegségek, sérülés utáni utókezelés, keringési zavarok, csontbetegségekből adódó mozgásszervi panaszok, izom és bizonyos idegrendszeri panaszok, regeneráció.

A fürdőkúra ellenjavallatai: mindennemű tuberkulózis aktív szakasza, rosszindulatú daganatok, trombózis és visszérgyulladás a tünetek teljes gyógyulásáig, vérszegénység, leukémia, tüdőasztma, súlyos hyperthyreosis (pajzsmirigytúltengés), terhesség.

Spa kezelés a Grand hotel Margitszigetben BudapestenGyógykezelések

Orvosi vizsgálat és konzultáció

Diagnosztika: laborvizsgálatok, EKG

Balneoterápia és hidroterápia: termálfürdő, pezsgőfürdő, víz alatti masszázs, szénsavas kádfürdő, súlyfürdő, hidromasszázs, ivókúra

Fizioterápia: gyógymasszázs, ThaiWellness és Gyógymedence a Margitszigeten - Grand hotel Margitsziget Budapest, Wellness hétvége Budapesten a Grand és a Termál szállodában masszázs, gyógytorna (egyéni és csoportos), víz alatti torna (egyéni és csoportos)

Elektroterápia: galvánfürdő, négyrekeszes galvánkád, ultrahang

Iszappakolás

Inhaláció, oxigénterápia

Diéta konzultáció, diéta terv, diétás konyha

Gyógyászati létesítmények

Fitness terem a Grand hotel Margitszigetben BudapestenA Margitszigeti Gyógyászati Központot 2001-ben újították fel, amelynek során elsődleges szempont volt, hogy a természetes színek, a megvilágítás, a kilátás kiemeljék a szigeti fekvés szépségét.

Felújított fürdőrészleg fedett és szabadtéri medencékkel, napozóterasz, pezsgőfürdő, termál medencék, szauna, gőz- és illatkamra

400 m² fitness terem, 35 különféle gép, 2 aerobic terem, szolárium

Budapest Grand termal hotel - Uszoda - Grand MargitszigetBalneo-, hidro-, elektroterápiás kezelések, iszappakolás, Kneipp Gyógyászati Központ

Egyéb szolgáltatások

Anna Szépségszalon - Fodrászat és Kozmetika
Kardiológiai Központ - kardiológiai vizsgálatok és ezzel összefüggő szolgáltatások
VitalCenter - Fogászati Klinika
Aura International - Plasztikai sebészet
Focus Medical - Lézeres Szemklinika
Neurológia és Gerincklinika
Kor Kontroll- a korai öregedés megelőzéséért
ENSANA Grand Hotel Margitsziget BudapestWellness akció félpanzióval az Ensana Grand Hotel Margitszigetben (min. 2 éj)
2021.03.01 - 2021.12.22

Wellness akció félpanzióval az Ensana Grand Hotel Margitszigetben (min. 2 éj) 74 EUR / fő / éj ártól / félpanzió / fürdőrészleg használata / fitnesz terem / ingyenes WiFi /
Félpanzióval (reggeli vacsora)
Megtekintés
ENSANA Grand Hotel Margitsziget BudapestVégre wellness az Ensana Grand Hotel Margitszigetben (min. 2 éj)
2021.03.01 - 2021.12.22

Végre wellness az Ensana Grand Hotel Margitszigetben (min. 2 éj) 50 EUR / fő / éj ártól / szállás / fürdőrészleg használata / fitnesz terem / ingyenes WiFi /
Félpanzióval (reggeli vacsora)
Megtekintés