Kiváló wellness és termál szállodák Cserkeszőlőn akciós csomagban
Telefonszám: +36-1-2279614
Hoteltelnet logo
Akciós szállodák hotelek szobafoglalása
Kiváló wellness és termál szállodák Cserkeszőlőn akciós csomagban
Szabad szoba kereső  EN
 
DE
 
FR
 
IT
 
ES
 
 
HU Kiváló wellness és termál szállodák Cserkeszőlőn akciós csomagban
 
PL
 
NL
 
SE
 
RU
 
RO
 
 

Cserkeszőlői wellness szállodák és hotelek akciós foglalása itt

Cserkeszőlői wellness szállodák és hotelek akciós foglalása itt
Cserkeszőlői wellness szállodák és hotelek akciós foglalása itt

Cserkeszőlő Budapesttől 140 km-re, a Tiszazug kistérségben található, mely Jász-Nagykun-Szolnok megye leggazdagabb kistérsége, a Körös-Maros Nemzeti Park és a Közép-Tiszai Tájvédelmi Körzet része. A Nagy-Fertő gazdag ökoturizmussal várja az ide látogatókat, egyedülálló madárvilága és kunhalmai feledhetetlen élményt nyújtanak. A település a 82°C-os gyógyvizének köszönheti hírnevét, mely az ország ásványi anyagokban leggazdagabb gyógyvízforrása, ennek köszönhetően Cserkeszőlő legfontosabb vonzereje a Gyógy- és Strandfürdő. A cserkeszőlői szállodák és hotelek akciós félpanziós wellness ajánlatokkal várják a vendégeket. Töltsön el egy akciós wellness hétvégét cserkeszőlői szállodáink valamelyikében!

további információk

Cserkeszőlő

Aqua Spa Hotel**** Cserkeszőlő - Akciós wellness hotel Cserkeszőlőn

Aqua Spa Hotel**** Cserkeszőlő  * * * * Cserkeszőlő
Az Aqua-Spa**** Wellness és Konferencia Hotel 2008 februárjában nyitotta meg kapuit Cserkeszőlőn, a gyógyvízéről méltán híres településen. A szálloda 17 pótágyazható kétágyas szobával (ebből 2 superior kategóriájú), továbbá 16 vendégházzal és 10 luxus apartmannal rendelkezik. Az Aqua-Spa**** Wellness és Konferencia Hotel területén wellness részleg, fedett és szabadtéri medencék, élménymedencék várják az egyéni és csoportos vendégeket egyaránt. A szálloda konferencialehetőségeinek köszönhetően ideális helyszínt biztosít üzleti rendezvények, tárgyalások, állófogadások vagy akár esküvők megrendezésére is.

Aqua Spa Hotel**** Cserkeszőlő - Akciós wellness hotel Cserkeszőlőn  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalás


Akciós csomagajánlatok: 5 darabAqua Lux*** Wellness Hotel Cserkeszőlő - Akciós wellness Hotel

Aqua Lux*** Wellness Hotel Cserkeszőlő  * * * Cserkeszőlő
Az Aqua-Lux *** Wellness Hotel Budapesttől 120 km-re Cserkeszőlőn, a Gyógy- és Strandfürdő mellett található. A szállodából közvetlen átjárás biztosított a gyógyfürdőbe. A szálloda szobái és apartmanjai is légkondicionáltak. A színvonalas vendéglátásról magyaros étterem és hangulatos grillkert gondoskodik. A cserkeszőlői gyógyfürdőben teljes körűen felszerelt gyógyrészleg várja a gyógyulni vágyókat. A szálloda legújabb szolgáltatása a fogászati ellátás. 

Aqua Lux*** Wellness Hotel Cserkeszőlő - Akciós wellness Hotel  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalás


Akciós csomagajánlatok: 1 darabBungalow Aqua Spa**** Wellness Hotel Cserkeszőlő - Akciós bungalow

Bungalow Aqua Spa**** Wellness Hotel Cserkeszőlő  * * * * Cserkeszőlő
A cserkeszőlői Bungalow Aqua-Spa Wellness Vendégházak Kecskeméttől mindössze 30 km-re, a gyógyvízéről híres Cserkeszőlőn találhatóak. A hotelkomplexum 10 db egyenként 6 fő elszállásolására alkalmas bungalói mellett további 17 db pótágyazható kétágyas szobával illetve 10 db 4+2 fős luxus apartmannal rendelkezik. Élménymedencék, fedett és szabadtéri medencék valamint wellness részleg biztosítja a tökéletes kikapcsolódást, de lehetőség van akár 220 fős rendezvények lebonyolításra is az Aqua-Spa**** Wellness és Konferencia Hotel Cserkeszőlő három részre szekcionálható nagytermében.

Bungalow Aqua Spa**** Wellness Hotel Cserkeszőlő - Akciós bungalow  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalás


Akciós csomagajánlatok: 5 darabApartman Aqua Spa**** Cserkeszőlő - Luxus Apartman Cserkeszőlőn

Apartman Aqua Spa**** Cserkeszőlő  Apartman  Cserkeszőlő
A cserkeszőlői Apartman Aqua-Spa**** Wellness Apartmanházak 2010 augusztusa óta 10 db luxus apartmanházzal várják vendégeiket, amelyek egyenként 4+2 fő befogadására alkalmasak. Az Aqua-Spa**** Wellness és Konferencia Hotel komplexuma 2008 február óta további 17 pótágyazható kétágyas szobával (ebből 2 superior kategóriájú), valamint 16 vendégházzal fogadja vendégeit. A gyógyvízéről híres település Kecskeméttől mindössze 30km-re található, az Aqua-Spa**** Hotel területén wellness részleg, fedett és szabadtéri medencék, élménymedencék várják az egyéni és csoportos vendégeket egyaránt. A Wellness és Konferencia Hotel Aqua-Spa**** rendezvénytermeinek köszönhetően kiváló helyszínt biztosít állófogadások, konferenciák, céges rendezvények vagy akár esküvők lebonyolítására is.

Apartman Aqua Spa**** Cserkeszőlő - Luxus Apartman Cserkeszőlőn  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalás


Akciós csomagajánlatok: 5 darabSolaris Apartman*** Cserkeszőlő - Akciós Apartmanok Cserkeszőlőn

Solaris Apartman*** Cserkeszőlő  Apartman  Cserkeszőlő
A Solaris Apartman & Resort Cserkeszőlő központjában, a cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdővel szemben található. A 40-48 nm alapterületű apartmanok 1 vagy 2 hálószobával, konyhával és fürdőszobával rendelkeznek, a fürdőszobákban külön csaptelepen bevezetett privát termálvíz folyik. A vendégek választhatnak az önellátás és a különböző ellátási formák közül (reggeli, félpanzió). A Solaris Apartman vendégei részére fürdőbelépőt biztosít a cserkeszőlői Gyógy- és Strandfürdőbe.

Solaris Apartman*** Cserkeszőlő - Akciós Apartmanok Cserkeszőlőn  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalásRoyal Hotel*** Cserkeszőlő - Akciós Hotel Royal Cserkeszőlőn

Royal Hotel*** Cserkeszőlő  Panzió  Cserkeszőlő
A Hotel Royal*** Cserkeszőlőn, a híres fürdő közvetlen közelében, gyönyörű alföldi környezetben, igényesen kialakított szobákkal, wellness szolgáltatásokkal és a közelben több étteremmel várja vendégeit. A cserkeszőlői Hotel Royal Panzió ideális hely azok számára, akik nyugodt, természetes környezetben szeretnének pihenni és gyógyulni, hiszen itt található a régió egyik leghíresebb Gyógy- és Strandfürdő komplexuma.

Royal Hotel*** Cserkeszőlő - Akciós Hotel Royal Cserkeszőlőn  Szobaárak, Közvetlen szobafoglalás
© 2002 - 2021 www.hoteltelnet.hu Magyarország Telefonszám / fax: +36 (1) 227-9614   email:info@hoteltelnet.hu
Hoteltel Kft. | Travel Hotels partners | Aff | Adatkezelési szabályzat


Google

WWWAkciós szállodák