további információk - Kastélyszállók Magyarországon
Telefonszám: +36-1-2279614
Hoteltelnet logo
Akciós szállodák hotelek szobafoglalása
további információk - Kastélyszállók Magyarországon
Szabad szoba kereső  EN
 
DE
 
FR
 
IT
 
ES
 
 
HU további információk - Kastélyszállók Magyarországon
 
PL
 
NL
 
SE
 
RU
 
RO
 
 

Kastélyszállók Magyarországon

Kastélyszállók Magyarországon további információk Kastélyszállók Magyarországon

A kastélyok, melyek hozzátartoznak Magyarország történelmi hagyatékához, az egész ország területén megtalálhatóak. Manapság egyre többet alakítanak át kastélyszállóvá. Ezekben a hotelekben a vendég egyszerre élvezheti a modern kor vívmányait és a hely történelmi légkörét. Utazzon vissza az időben és töltse egy igazán különleges helyen a szabadidejét!

Kastélyszálló Bugyin:

Forster Vadászkastély és Szálloda A Budapesttől 18 km-re, Bugyi községben található Forster Vadászkastély és Szálloda *** 2011. nyarán nyitotta meg kapuit egy kellemes, ősfákkal körülvett, festői szépségű parkos környezetben.

Kastélyszálló Héderváron:

Héderváry Kastélyszálloda A kastélyszálloda Győr és Mosonmagyaróvár között található,a féltő gonddal helyreállított reneszánsz várkastély Magyarország egyik leginpozánsabb, történelmi hangulatot idéző kastélyszállodája.

Kastélyszálló Soboron:

Szent Hubertus Kastélyszálló A kastélyszálló Győrtől 40 km-re található, Soboron, a festői Rábaközben. A nyugodt környék és a színvonalas kastélyépület ideális helyet biztosít a kikapcsolódáshoz a minden igényt kielégítő rekreációs és wellness környezetben.

Kastélyszállók Tarcalon:

Gróf Degenfeld Kastélyszálló A szálloda a világhírű tokaji borvidék egyik köpontjában Tarcalon található, a Degenfeld szőlőbirtok területén.

Andrássy Rezidencia Hotel Tarcal A szálloda 2008 elején nyílt meg Tarcalon, a világörökség részét képező Tokaj-Hegyalján. Az épületegyüttes és a szőlőültetvény különleges lehetőséget biztosít a szakmai és szabadidős célú borturizmus minden fajtájára.

Kastélyszálló Inárcson:

Bodrogi Kúria Wellness Hotel Budapesttől mindössze 34 kilométerre az M5-ös autópálya mentén, Inárcs község határában fekszik a Bodrogi Kúria **** Wellness Hotel, egy 34 hektáros fenyőerdő ölelésében.

Kastélyszálló Simontornyán:

Fried Kastelyszallo Simontornya A Fried Kastély Szálloda egy több hektáros francia kastélypark szívében található, melyet körös-körül szőlődombok, erdők, gyönyörű tájak határolnak.

Kastélyszálló Szilvásváradon:

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad A La Contessa Kastélyhotel Szilvásváradon található, Egertől 25 km-re. A négycsillagos kastélyszálló széleskörű szolgáltatásokat kínál páratlan természeti környezetben, a Szalajka völgyben.

Kastélyszálló Noszvajon

Oxigén Hotel Noszvaj A négycsillagos Oxigén Hotel egy Eger melletti kis településen, Noszvajon található. A szálloda 50 szobával, étteremmel, konferenciateremmel, úszó- és gyermekmedencével, különböző szaunákkal várja vendégeit gyönyörű környezetben, a noszvaji ősfás park területén.


© 2002 - 2019 www.hoteltelnet.hu Magyarország Telefonszám / fax: +36 (1) 227-9614   email:info@hoteltelnet.hu
Hoteltel Kft. | Travel Hotels partners | Aff | Adatkezelési szabályzat


Google

WWWAkciós szállodák