további információk Kastélyszállók Magyarországon
Telefonszám: 06-1-2279614
további információk Kastélyszállók Magyarországon
Akciós szállodák hotelek szobafoglalása
további információk Kastélyszállók Magyarországon
Szabad szoba kereső  EN
 
DE
 
FR
 
IT
 
ES
 
 
HU további információk Kastélyszállók Magyarországon
 
PL
 
NL
 
SE
 
RU
 
RO
 
 

Kastélyszállók Magyarországon

Kastélyszállók Magyarországon további információk Kastélyszállók Magyarországon

A kastélyok, melyek hozzátartoznak Magyarország történelmi hagyatékához, az egész ország területén megtalálhatóak. Manapság egyre többet alakítanak át kastélyszállóvá. Ezekben a hotelekben a vendég egyszerre élvezheti a modern kor vívmányait és a hely történelmi légkörét. Utazzon vissza az időben és töltse egy igazán különleges helyen a szabadidejét!

Kastélyszálló Bugyin:

Forster Vadászkastély és Szálloda A Budapesttől 18 km-re, Bugyi községben található Forster Vadászkastély és Szálloda *** 2011. nyarán nyitotta meg kapuit egy kellemes, ősfákkal körülvett, festői szépségű parkos környezetben.

Kastélyszálló Héderváron:

Héderváry Kastélyszálloda A kastélyszálloda Győr és Mosonmagyaróvár között található,a féltő gonddal helyreállított reneszánsz várkastély Magyarország egyik leginpozánsabb, történelmi hangulatot idéző kastélyszállodája.

Kastélyszálló Soboron:

Szent Hubertus Kastélyszálló A kastélyszálló Győrtől 40 km-re található, Soboron, a festői Rábaközben. A nyugodt környék és a színvonalas kastélyépület ideális helyet biztosít a kikapcsolódáshoz a minden igényt kielégítő rekreációs és wellness környezetben.

Kastélyszállók Tarcalon:

Gróf Degenfeld Kastélyszálló A szálloda a világhírű tokaji borvidék egyik köpontjában Tarcalon található, a Degenfeld szőlőbirtok területén.

Andrássy Rezidencia Hotel Tarcal A szálloda 2008 elején nyílt meg Tarcalon, a világörökség részét képező Tokaj-Hegyalján. Az épületegyüttes és a szőlőültetvény különleges lehetőséget biztosít a szakmai és szabadidős célú borturizmus minden fajtájára.

Kastélyszálló Inárcson:

Bodrogi Kúria Wellness Hotel Budapesttől mindössze 34 kilométerre az M5-ös autópálya mentén, Inárcs község határában fekszik a Bodrogi Kúria **** Wellness Hotel, egy 34 hektáros fenyőerdő ölelésében.

Kastélyszálló Simontornyán:

Fried Kastelyszallo Simontornya A Fried Kastély Szálloda egy több hektáros francia kastélypark szívében található, melyet körös-körül szőlődombok, erdők, gyönyörű tájak határolnak.

Kastélyszálló Szilvásváradon:

La Contessa Kastélyhotel Szilvásvárad A La Contessa Kastélyhotel Szilvásváradon található, Egertől 25 km-re. A négycsillagos kastélyszálló széleskörű szolgáltatásokat kínál páratlan természeti környezetben, a Szalajka völgyben.

Kastélyszálló Noszvajon

Oxigén Hotel Noszvaj A négycsillagos Oxigén Hotel egy Eger melletti kis településen, Noszvajon található. A szálloda 50 szobával, étteremmel, konferenciateremmel, úszó- és gyermekmedencével, különböző szaunákkal várja vendégeit gyönyörű környezetben, a noszvaji ősfás park területén.


© 2002 - 2018 www.hoteltelnet.hu Magyarország Telefonszám / fax: +36 (1) 227-9614  email:info@hoteltelnet.hu
Hoteltel Kft. | Travel Hotels partners | Privacy policy


Google

WWWAkciós szállodák