további információk - Szegedi wellness szállodák kedvezményes áron
Telefonszám: +36-1-2279614
Hoteltelnet logo
Akciós szállodák hotelek szobafoglalása
további információk - Szegedi wellness szállodák kedvezményes áron
Szabad szoba kereső  EN
 
DE
 
FR
 
IT
 
ES
 
 
HU további információk - Szegedi wellness szállodák kedvezményes áron
 
PL
 
NL
 
SE
 
RU
 
RO
 
 

Szegedi wellness szállodák kedvezményes áron

Szegedi wellness szállodák kedvezményes áron további információk Szegedi wellness szállodák kedvezményes áron

Szeged Csongrád megye székhelye,a Dél-alföldi régió központja.Az ország negyedik legnagyobb városa.A Tisza és a Maros folyó találkozásánál fekszik.A Dóm téren (a város főterén), a Fogadalmi Templom előtt az 1930-as évektől rendezik a Szegedi Szabadtéri Játékokat,amely ma is a város legfontosabb kulturális programja(júliusban és augusztusban).A fesztivál idején a város kiállításokkal,kamarakoncertekkel,orgonahangversenyekkel is várja látogatóit.A Szegedi Tudományegyetem az ország legjobb minősítésű egyeteme.Szeged a folyóparti strandok, a lovasbemutatók, a híres halászlé és a csípős paprika városa.3 és 4 csillagos szállodák várják az ideérkező turistákat.

Szegedi szállodák - Wellness hétvége Szegeden:

Hunguest Hotel Forrás Szeged A teljesen felújított Hunguest Hotel Forrás **** superior Szeged belvárosától 10 percnyi sétára, a Tisza partján várja kedves vendégeit kényelmes szobákkal, luxus lakosztályokkal és magas színvonalú wellness- valamint gyógy szolgáltatásokkal. A Hotel Forrás **** superior szállóvendégei ingyenesen vehetik igénybe a szállodával közvetlen összeköttetésben álló Napfényfürdő Aquapolis szolgáltatásait, mely Magyarország egyik legnagyobb gyógy-, wellness és élményfürdő-komplexuma.

Hotel Novotel Szeged Szeged legújabb és legelegánsabb szállodája, a Tisza-parton fekvő négycsillagos Hotel Novotel Szeged nemcsak az üzletembereknek, hanem a turistáknak is kiváló lehetőséget biztosít a munkához, illetve a kikapcsolódáshoz.

City Hotel Szeged A Szeged belvárosában található háromcsillagos City Hotel Szeged elegáns szobákkal és hangulatos étteremmel (Rézangyal Bistro) áll vendégei rendelkezésére. A szállodában valamint a Rézangyal Bistroban ingyenes vezeték nélküli WIFI Internet csatlakozási lehetőség biztosított. Délután 5 órától másnap délelőtt 11 óráig a szálloda díjmentes parkolási lehetőséget biztosít vendégei részére.


© 2002 - 2020 www.hoteltelnet.hu Magyarország Telefonszám / fax: +36 (1) 227-9614   email:info@hoteltelnet.hu
Hoteltel Kft. | Travel Hotels partners | Aff | Adatkezelési szabályzat


Google

WWWAkciós szállodák