további információk - Soproni wellness szállodák kedvezményes áron
Telefonszám: +36-1-2279614
Hoteltelnet logo
Akciós szállodák hotelek szobafoglalása
további információk - Soproni wellness szállodák kedvezményes áron
Szabad szoba kereső  EN
 
DE
 
FR
 
IT
 
ES
 
 
HU további információk - Soproni wellness szállodák kedvezményes áron
 
PL
 
NL
 
SE
 
RU
 
RO
 
 

Soproni wellness szállodák kedvezményes áron

Soproni wellness szállodák kedvezményes áron további információk Soproni wellness szállodák kedvezményes áron

Sopron Magyarország nyugati határa mellett, az Alpok lábánál található. Sopron a 'kékfrankos fővárosa',mikroklímája kedvez a bortermelésnek. Hazánk egyik legjelentősebb üdülő-és idegenforgalmi városa.Számos középkori templom és az oromfalas, tágas belső udvarral rendelkező középkori eredetű házak, a keskeny utcák ma is meghatározzák a belváros képét. A város szimbóluma a tűztorony, mely az 1676-os tűzvész után kapta mai formáját. Sopronban mindig találhatunk valami programot, fesztivált,leghíresebb a VOLT fesztivál. Sopron lakói híresek vendégszeretetükről. A város 4 csillagos magas színvonalú szállodáival várja az idelátogatókat. Jöjjön el egy wellness hétvégére Sopronba és kényeztesse magát a Sopron 4 csillagos wellness szállodáiban akciós áron.

Soproni szállodák - Wellness hétvége Sopronban:

Boutique Hotel Civitas Sopron A Hotel Civitas Sopron barokk főteréhez közel, a város szívében helyezkedik el, közel az osztrák határhoz. A 28 modern berendezésű superior szobával és apartmannal rendelkező soproni szálloda elérhető áron kínálja széleskörű szolgáltatásait a városba érkező vendégek számára. A Boutique Hotel Civitas kitűnő szállást biztosít a Sopronba látogató kirándulók, családok és csoportok számára.

Hotel Palatinus Sopron A szálló Sopron történelmi belvárosában egy és kétágyas superior szobákkal és apartmanokkal valamint zárt parkolóval és az egész ház területén elérhető ingyenes WiFi Internettel várja a Sopronba látogatókat. Az I. osztályú szálló megfizethető árainak köszönhetően közkedvelt szálláshely mind a magyar, mind a német vendégek körében.

Hotel Fagus Sopron A négycsillagos Hotel Fagus Sopron legszebb részén, a Lövérek erdeiben, szubalpin klímájú környezetben található. A wellness szálloda 147 igényesen berendezett, légkondicionált szobával, 150 fős, erdőre nyíló étteremmel, wellness centrummal és a gyermekek részére kialakított Mini Klubbal várja kedves vendégeit. A hotel saját, zárt kamerarendszerrel őrzött parkolóval és kétszintes mélygarázzsal rendelkezik. A régió legnagyobb szállodai konferenciaterme tökéletes megoldásokat kínál kicsi, közepes és nagy rendezvények lebonyolításához. Wellness hétvége Sopronban. Wellness ajánlatok a hotel Fagusban.

Hotel Lövér Sopron Sopron város legszebb pontján, a lővéri fenyvesek karéjában várja a szolgáltatásaiban és szellemében megújult négycsillagos Danubius HOTEL LÖVÉR üdülőszálloda a város szerelmeseit. A szubalpin klíma, mely a város levegőjét egészségessé teszi, a szálloda mellett induló erdei séta utak, a közeli szánkó és sípálya, a felújított wellness és fitness részleg, az egybenyitott családi szobák ideális helyszínt kínálnak.

Hotel Sopron A négycsillagos Hotel Sopron az osztrák-magyar határtól mindössze 10 percre, Sopron szívében fekszik. A Hotel Sopron hangulatos szobákkal, akciós csomagajánlatokkal, gazdag programkínálattal, családbarát szolgáltatásokkal és wellness szigettel biztosítja a vendégek teljes körű kényelmét.

Mandarin Hotel Sopron A Mandarin Hotel 28 superior szobával várja a Sopronba látogatókat, a Lővérek és a belváros közvetlen szomszédságában. A soproni Mandarin szálloda széleskörű szolgáltatásokat kínál vendégeinek, a recepciós szolgálat pedig éjjel-nappal rendelkezésre áll a programok megszervezésében. Látogasson el a hűség városába, szálljon meg a Mandarin Hotel Sopronban és fedezze fel a környéket kisvasúttal!

Pannonia Hotel Sopron A 4 csillagos Best Western Pannonia Hotel Sopron ősi Várkerületében található. A négycsillagos szálloda 62 szobával rendelkezik, ezek egy része antik bútorral berendezett. A "business class" szobák ISDN vonallal és közvetlen Internet -kapcsolattal is rendelkeznek. A szálloda első osztályú étterme magyaros és nemzetközi ételeket kínál. A szálloda mélygarázsa 49 gépkocsinak biztosít férőhelyet.

Saphir Aqua Aparthotel Sopron A Saphir Aqua Aparthotel Sopron legújabb négycsillagos wellness szállodája 2010 június óta várja a pihenni és kikapcsolódni vágyókat a Lövérek fenyvesei között. A soproni wellness hotel 30 apartmanjában a nagycsaládosok is kellemesen eltölthetnek egy wellness hétvégét. A Saphir Aqua Aparthotel nagy hangsúlyt fektet az aktív pihenésre is ezért számos sportprogram közül is választhatnak a vendégek.


© 2002 - 2020 www.hoteltelnet.hu Magyarország Telefonszám / fax: +36 (1) 227-9614   email:info@hoteltelnet.hu
Hoteltel Kft. | Travel Hotels partners | Aff | Adatkezelési szabályzat


Google

WWWAkciós szállodák