további információk Győri szállodák, hotelek és panziók Győrben
Telefonszám: 06-1-2279614
további információk Győri szállodák, hotelek és panziók Győrben
Akciós szállodák hotelek szobafoglalása
további információk Győri szállodák, hotelek és panziók Győrben
Szabad szoba kereső choose your language EN
 
DE
 
FR
 
IT
 
ES
 
 
HU további információk Győri szállodák, hotelek és panziók Győrben
 
PL
 
NL
 
SE
 
RU
 
RO
 
 

Győri szállodák, hotelek és panziók Győrben

Győri szállodák, hotelek és panziók Győrben további információk Győri szállodák, hotelek és panziók Győrben

Győr megyei jogú város Magyarországon, Győr-Moson-Sopron megye székhelye. A város Közép-Európa egyik legfontosabb útján helyezkedik el, félúton Budapest és Bécs között. Három folyó, a Duna, a Rába és a Rábca(illetve a Marcal) összefolyásánál, a Kisalföld közepén települt. A város középpontjában található a Rába által kialakított Radó-sziget, valamint a város határában a Duna által képzett Szúnyog-sziget. Központi fekvése már a római időkben stratégiai szerepet biztosított a város számára. A török korban a város a kereszténység végváraként kulcsfontosságú szerepet játszott Európa védelmében. Magyarország műemlékekben leggazdagabb városa. A barokk belváros rekonstukciójának elismeréséül elnyerte a műemlékvédelem Európa-díját. A történelmi korokat idéző templomok, paloták, múzeumok, jellegzetes sarokerkélyek, szűk közök belvárosi sétára invitálják a látogatót. A barangoláshoz csábító hátteret nyújtanak az ódon utcákban meghúzódó
kávéházak, éttermek, panziók, valamint a méltán híres vendéglátás. Győr fesztiválváros, ahol tavasztól késő őszig kínálják művészeti eseményeiket a fesztiválok.

Győri szállodák, hotelek és panziók Győrben:
Győri szállodák - Győri hotelek - Győri apartmanok Szálloda Győr belvárosában, Olcsó szállás Győrben, 3 csillagos szállodák Győr centrumában, 4 csillagos hotelek Győr sétáló utcájában, Wellness hétvége Győrben a Termál és élményfürdőben.

Hotel Rába City Center Győr A szálloda Győr történelmi belvárosában, a sétálóutca elején, a Bécs-Budapest főútvonal közelében található.

Hotel Fonte Győr A hotel Győr történelmi belvárosában, a Nemzeti Színház szomszédságában található.

Hotel Ibis Győr A szálloda 800 méterre a városközponttól található, a Kereskedelmi és Iparkamara épületéhez kapcsolódva.

Hotel Kálvária Győr A szálloda a barokk győri belvároshoz és a győri termálfürdőhöz közel, jól megközelíthető helyen található.

Hotel Klastrom Győr A Hotel Klastrom Győrben, a Rába Quelle Gyógy-, Termál- és Élményfürdő közelében található.

Hotel Révész Győr Győr második legnagyobb szállodája, a város kertvárosi részén, a régi víztorony szomszédságában található.

Hotel Famulus Győr A szálloda Győr történelmi belvárosánál épülő új városrészben található. A hotel a város egyik legnagyobb, egész évben üzemelő, komplex szolgáltatásokat nyújtó szállodája.

Amstel Hattyú Inn Győr Amstel - Hattyú Fogadó = Minőség megfizethető áron. A családi tulajdonban lévő fogadóhoz 5500 m2- park tartozik, sportolási és szórakozási lehetőségekkel.

Hotel Isabell Győr A 2006-ban nyílt 4 csillagos szálloda Győr történelmi belvárosától 5 percre, a termálfürdőtől 200 méterre található.


© 2002 - 2018 www.hoteltelnet.hu Budapesti szállodák Magyarország Telefonszám / fax: +36 (1) 227-9614  email:info@hoteltelnet.hu
Hoteltel Kft. | Travel Hotels partners | Privacy policy


Google

WWWAkciós szállodák

 
további információk Győri szállodák, hotelek és panziók Győrben